Nagyon büszke vagyok Mérő Verára!

2023. március 25. 17:12

Perintfalvi Rita
Facebook
Köszönjük szépen Vera minden erőfeszítésedet!

„Nagyon büszke vagyok Mérő Verára! Az idén ő kapta meg a Glamour magazin egyik díját, mégpedig a Women of the Year, azaz az Év hősnője címet. Ezúton is szeretettel gratulálok neki és együtt örülök vele! Szuper vagy Vera! Nagyon jó ötletnek tartom azt is, hogy egy olyan különleges ruhát készíttetett a díjátadóra, amire azok a mocskos támadások voltak felírva, amiket a munkájáért cserébe sokaktól kap nap mint nap az online felületeken.

A saját bőrömön is tapasztalom, hogy azokat, akik kiállnak a bántalmazottak mellett igyekeznek bántalmazni az erőszaktevők, akik nem bírják elviselni, hogy van valaki, aki segít az áldozatoknak kiszabadulni az ő csapdájukból. Az ilyen cselekedet természetes, hogy magára vonja az agresszorok indulatát, hiszen beleront az aljas játékukba. Abba, hogy másokat tárgyiasítsanak, teljes kontrollt gyakorolva felettük megfosszák mindentől. Nem csupán fizikai erőszakról, érzelmi bántalmazásról van szó, hanem egy másik ember feletti teljes kontrollról, a személyi integritásának lábbal tiprásáról.

Hiszen ezek a bántalmazók nem csupán a (szexuális) erőszakot élvezik, hanem még inkább azt, hogy hatalmuk van a prédájuk felett. Mégpedig abszolút mértékben. Vagyis azt csinálnak vele, amit csak akarnak. Hát hogyan tűrnék el ezek a bántalmazók bosszú nélkül azt, ha valaki felveszi velük szemben a küzdelmet!!! Vera azok közé a bátor nők közé tartozik, aki ezt megteszi nap mint nap. Hogy sok nő élete újra emberi életté váljon. Köszönjük szépen Vera minden erőfeszítésedet!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés