Bidenék demokráciacsúcsa

2023. március 25. 08:50

Megannyi lélekgyilkos, cinikus senki, és/vagy elmeháborodott neokommunista.

2023. március 25. 08:50
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Biden »demokráciacsúcsot« hív össze, háta mögött önmagával, önmaga s családja múltjával, a hazája viselt dolgaival, s odaülnek mellé Európa elveszejtői, s mind büszkén kihúzza magát, mint Európa és a demokrácia képviselője, megmentője, a jövő záloga, a titkok tudója, a bölcsek kövének egyedüli hordozója. Megannyi lélekgyilkos, cinikus senki, és/vagy elmeháborodott neokommunista, ami semmit sem jelent, mert a »neo«csak a fügefalevél, ami ugyanazt a célt szolgálja, mint a demokráciacsúcs: elfedi a valót és a végtelen ürességet.

Húzzuk félre a semmitmondás szivárványszínű függönyét, és kukkantsunk be e demokráciacsúcs paravánja mögé.

Ott van mindenekelőtt az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Éppen most derült ki róla, hogy tudatosan belehazudott saját népe és a világ képébe, amikor kijelentette, hogy ő és családja soha nem kapott pénzt Kínától. Majd előkerültek a banki bizonylatok, amelyek – egyelőre még »csak« azt – bizonyítják, hogy

Bidenék úgy egymillió-hatvannégyezer dollárt kaptak és fogadtak el Kínától. Eddig.

És most itt állunk, és nézünk. Az Egyesült Államok elnöke hazudott és lebukott. Ilyenkor le kellene mondania. Persze nem fog. Hiába kötelezné erre az alkotmány is, semmi sem fog történni. Volt már ilyen, Clinton és Monica románca idején az Ovális Irodában. Akkor az volt a menekülő út, hogy az USA legfelsőbb bírósága kimondta, az orális szex nem számít valójában szexnek, így az elnök tulajdonképpen nem hazudott. Az volt a pillanat, amikor úgy 160 millió amerikai férfi csapott diadalittasan a levegőbe, és este beszóltak a konyhába: – Anyukám, beugrom ide a sarki kuplerájba, de semmi szex, csak egy kis sz…patás lesz!”

Nyitókép: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. március 26. 09:24
Hány nicken tolod itt a véres sékelekert hasbaravitéz?
Herskovics Lázár
2023. március 26. 01:23
Pressman már elpityeregte magát azon, hogy miket mond a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének a tulajdonosa a Fidesz-kormányhoz közelálló lapban? Ráadásul még Molnár Tamást is idéz, aki régivágású emberként szodómiának nevezi Pressman személy kedvenc szórakozását. Ezért 7-es cikkely és szegényített urános bomba jár Magyarországnak, nem?
Igazszó
2023. március 25. 21:51
Hiteltelen szarjankó vagy népszabadságos, szlovákrendszámos bajer, a vétótlan köpcös geci gazdáddal együtt. Az eu szarrá szopatja a vétótlan gyáva csicska gecit, de sajnos ezzel a magyarokat is. Már a nato is csatlakozott hozzájuk. Ennek ellenére vétótlanul csicskázik tovább, a magyarfikázó halszagú finnek már csatlakozhatnak a magyarokat szívató bandához a vétótlan köpcös geci és bandája szavazataival. A svédek is csatlakoznak hamarosan, hiába hazudozik a vétótlan köpcös geci, mert nem azt kell figyelni mit hazudoik, hanem azt, mit tesz. Csicskázik, gyáván, sunyin hazudozva. Nem arra kell figyelni mit hazudik, hanem arra, amit tesz. 10. szankcios csomag megszavazása - pofán szarva a saját 97%-át. A hohol háborús gépezet ellátása pénzzel, gázzal, árammal, üzemanyaggal, élelmiszerrel, ruházattal, gyógyszerrel, kötszerrel, kiképezve, gyógyítva a hohol gyilkosokat. A gyáva köpcös geci csicskára és a bandájára ennek ellenére kiadták a vadászati engedélyt. Ütik-vágják őket, ahol érik, míg a köpcös geci csicska jó képet próbál vágni a rugdosásához és sikernek hazudni a porba alázását. Minden csicskasága hiábavaló, ott útik, ahol érik. Sajnos a magyarokat is.
Kriszta67
2023. március 25. 19:59
Végre kezd már csökkenni az EU támogatottsága nálunk, a fiatalok közt is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik