Orbán Szerbiába utazott, hogy találkozzon az egyetlen emberrel, aki még szóba áll vele

2023. március 25. 20:34

A szerbeknek amúgy is csak árt, ha Orbán barátainak, csicskásainak tűnnek.

2023. március 25. 20:34
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Orbánnak nagyon kínos élményei voltak az EU-csúcson, ahol senki nem állt vele szóba. Ha valahova odasettenkedett, akkor mindenki elnémult, lefagyott a légkör, s mindenki átnézett rajta. Orbán az ostobaságával és Putyin szolgálatával, nyugatellenes harcával, gyűlöletbeszédével és jellemtelen magatartásával (amit ő vicceskedve pávatáncnak nevez, de ami nem vicces) elérte, hogy kiutált és megvetett ember Európában.

Már senki nem dől be, amikor az aljasságai után próbál gazsulálni, dörgölőzni és hízelkedni, mert hűvös elutasítás és magány veszi körül.

Ebben a helyzetben Belgrádba utazott vigasztalódni, az egyetlen emberrel találkozott, aki az oroszokon és a kínaiakon (két népirtó, tömeggyilkos rezsim vezetőin) kívül még szóba áll vele.

(...)

A magyar propagandagyár megpróbálta ezt úgy bemutatni, mintha valami munkatárgyalás miatt ment volna Orbán az adófizetők pénzén Belgrádba, de a kiadott program alapján ez nevetséges. A szerbeknek amúgy is csak árt, ha Orbán barátainak, csicskásainak tűnnek.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. március 26. 23:31
Mandi kell ez a buttha ,állatnak sem nevezhető szardb?
Seniormerga
2023. március 26. 20:14
Bartussertés!!!! Te viszont ne gyere Magyarországra, mert itt többen is szóba állnának veled....de az qrvára fájna neked! Azt nem mondom, hogy hülyére vernénk, mert arról már lekéstünk..... Így hát maradna a szimpla :össze-vissza!
Jooee
2023. március 26. 19:38
Veled Bartus biztosan nem beszélne normális ember, téged csak lehányni lehetne!
tapir32
2023. március 26. 16:56
Egy kultúra addig marad életképes amíg, képes fenntartani a belső ellentmondásait. A kultúra a normák és érdekek közti ellentmondásokat szabályok által kordában tartott formában őrzi meg. Nem egy utópikus szintézis, hanem a szabályozott antinómia a kultúra normál állapota. A szabályok felrúgására lásd Gyurcsány, Dobrev, Cseh nyilatkozatait arról, hogy hogyan akarják felszámolni a demokráciát és a jogállamot. A DK az európai kultúra lerombolásán fáradozik. Megpróbálták diszkreditálni a demokrácia egyik legnagyobb vívmányát a népszavazást, a nép akaratának közvetlen kinyilvánítását. Demokrata sohasem teheti meg, hogy külső hatalmi segítséget kér/fogad el belpolitikai kérdésekben (dollárbaloldal). A jogkövető soha sem akar 2/3-os törvényeket 50% + 1 alapon módosítani. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni. Demokráciát csak demokratikus úton lehet építeni! A gyurcsányi út a diktatúra és a fasizmus útja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik