Rossi: Nem sorsolással kell eldönteni, ki rúgja a 11-est

2023. március 24. 7:26
Az ötvenedik válogatott mérkőzésén sikerült stílusosan köszönteni a szövetségi kapitányt.

Marco Rossi annak ugyan örült, hogy győzött magyar labdarúgó válogatott az észtek ellen, az viszont bosszantotta, hogy 1-0-s állásnál kő-papír-ollóval sorsolta ki Sallai és Szoboszlai, ki rúgja a büntetőt, ami még ki is maradt, így könnyen elúszhatott volna a győzelem – számol be az Index.

Videón, ahogy Sallai és Szoboszlai kő-papír-ollózik az észtek elleni mérkőzésen

 

Az ötvenedik válogatott mérkőzésén azért sikerült stílusosan köszönteni a szövetségi kapitányt, aki a mérkőzés után azt mondta, voltak jó pillanatai a válogatottnak, amikor sikerült azt a játékot hozni, amit elterveztek. Olykor sikerült megtörni a vendégek védelmi vonalát, ellenben hiányzott a folyamatosság a játékból, túl sok volt a ki nem kényszerített egyéni hiba. Ám kijelentette, a hétfőn, a bolgárok ellen mutatott játék lesz a fontos. Azt is leszögezte, tudták, hogy az észtek próbálnak magasan letámadni, és a bolgárok is erre készülnek.

Rossi azt is elmondta, a játék olvasását is javítani kell. Sokat ívelték előre a labdákat az észtek, és ezt a magyar játékosok megszenvedték, s javulni kell a lepattanó labdák megszerzésében is.

 

Nyitókép: Dibusz Dénes, a magyar válogatott kapusa örül a győzelemnek a Magyarország - Észtország felkészülési mérkőzés után a Puskás Arénában 2023. március 23-án. A magyar válogatott 1-0-ra nyert.MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés