Na, ezt azért ne... Szoboszlai és Sallai kő-papír-ollóval döntötte el, hogy ki végezze el a büntetőt

2023. március 23. 21:27

Szentesi Zöldi László
Facebook
Ennyire azért nem vagyunk jók, futballozni kellene.

„Na, ezt azért ne... Szoboszlai és Sallai a magyar tizenegyes előtt kő-papír-ollóval döntötte el, hogy ki végezze el a büntetőt. Ki is hagyta Sallai... Ennyire azért nem vagyunk jók, futballozni kellene, nem pedig hülyén poénkodni a kamerák és a nézők előtt.

Nem értem Rossit sem, miért nem jelölt ki játékosokat a meccs előtt, hogy kik végezhetik el a tizenegyest – ezt azért magas szinten is így szokták csinálni.

Apróságnak tűnik, de pont az efféle pökhendi hozzállás a legidegesítőbb, amikor lassan bekúsznak életünkbe a kisebb sikerek. Annyi mindent láttunk már a gödör alján, nem kéne ezt csinálni. Remélem, a bolgárokat »simán« is legyőzzük, megfelelő hozzállással, alázattal, akarattal.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem kell foglalkozni az agyhalottakkal! Csak dolgozzanak ők nyugodtan a 2026-os fideszes 2/3-ért!
Nem is tudom!
Lehet, hogy már a 4/5 a cél?

Szerintem a kő-papír-olló kifejezetten vagány dolog volt. Amúgy Szoboszlai volt kijelölve, de valamiért Sallai lelkének fontos volt, hogy ő lője. Szoboszlai meg nem akarta csapatkapitányként erőből elvenni tőle, de kijelölt lövőként meg csk-ként simán odaadni sem (az ilyen labdaráncigálós jelenetek 11-es előtt még kínosabbak) ezért gondolta, hogy legyen KPA. Elvileg mindketten teljesen alkalmasak. Nem biztos, hogy Szoboszlainak kéne lennie csk-nak, legalábbis én egy idősebb játékost, Dibuszt vagy Orbánt tettem volna meg, de Rossi tudja mit csinál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés