Elképesztő botrány: részeg drukker rúgott le egy focistát, vádemelés lesz belőle

2023. március 23. 15:16
Nógrádsipeken ittas drukkerek megkergették, majd fejbe is rúgták az egyik hazai játékost. A járási ügyészség most emelt vádat a három férfi ellen.

Az esetről a Nógrád Vármegye Hírportál – Nool.hu – számolt be. Azt írják: a vádlottak a 2022. április 24-én Nógrádsipeken megrendezett megyei III. osztályú labdarúgó-mérkőzés nézői voltak, ahol a hazai csapat a varsányi csapatot fogadta vendégként. A meccs 85. percében a nógrádsipeki csapatban futballozó sértett egy nézővel vitába keveredett, ekkor

az ittas állapotban lévő vádlottak a pályára szaladtak, az előlük menekülő játékost üldözőbe vették, majd miután az elesett, a földre kerülő sportolót az egyik elkövető fejbe rúgta.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a bántalmazó férfi ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette, társai ellen pedig – mivel a pályára jogosulatlanul léptek be – rendbontás vétsége miatt emelt vádat. Az ügyészség indítványozta, hogy a Balassagyarmati Járásbíróság büntetővégzés alkalmazásával szabjon ki a drukkerekkel szemben pénzbüntetést, és tiltsa el őket a Magyar Labdarúgó Szövetség által rendezett sportrendezvények látogatásától.

Nyitókép: Nógrádsipek Facebook-odala

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A megye III-ban még igazi foci van. Nem ezek a légiósok. Az elkövetőket remélhetőleg kitiltják a stadionból.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés