Ezért nem fog a baloldal soha választást nyerni

2023. március 23. 13:48

Bohár Dániel
Origo.hu/888
Lerí róluk a gőg, az arrogancia.

„Személyes tapasztalatokon alapuló élménybeszámoló következik.

Abban a »szerencsés« helyzetben vagyok, hogy az átlagosnál sokkal többet találkozom baloldali politikusokkal, és mindezt már több mint egy évtizede teszem. Vagyis van némi tapasztalatom, hogyan változott a viselkedésük a folyamatos kétharmadok hatására.

A Parlamentbe április után frissen bekerülő balosokkal kezdeném. Ezek többsége momentumos, de van köztük párbeszédes és hasonló, valódi támogatottsággal nem rendelkező »politikus«. Lesújtó a véleményem. Ez az újgenerációs baloldal borzasztó. Úgy viselkednek, mintha legalábbis lenne bármilyen teljesítmény mögöttük. Úgy járnak az Országgyűlésben, mintha a 18. kormányukat alakították volna már meg, valójában pedig azt sem értem, hogyan kerültek be a Parlamentbe.

Nem emlékszem arra, hogy korábban lett volna bármikor olyan szakasza a hazai politikai életnek, amikor ennyire alacsonyan volt a baloldal intellektuális állománya.

Lehet sok mindent mondani a régi szocikról, de mondjuk egy Hiller István egymagában magasabb nívót képvisel, mint a teljes Momentum-frakció.”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó ez az ellenzék. Dísznek megteszi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés