Mi nyugatos Magyarországot akarunk

2023. március 22. 11:40

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Azt építjük, amit Orbán minden nap rombol: a hitet a nagyvilágban is, hogy Magyarország majd visszatér a tisztesség, a partnerség, a felelősség útjára.

„Őfelsége III. Károly brit király árnyékkormányával találkozik ma Dobrev Klára és árnyékkormányának több tagja.

Azt építjük, amit Orbán minden nap rombol: a hitet a nagyvilágban is, hogy Magyarország majd visszatér a tisztesség, a partnerség, a felelősség útjára.

Mi nyugatos Magyarországot akarunk. Barátokat, szövetségeseket, nyugalmat, gyarapodást. Dobrev Klára elfogadott partnerként megy ma Londonba.

Talán most majd többen értik: az árnyékkormány nem kommunikáció, nem a Demokratikus Koalició pártügye, hanem remény, hogy helyreállítjuk a haza tisztességét itthon és külföldön.

Jöjjenek velünk ezen az úton!”

Nyitókép: Isza Ferenc/AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 168 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

LOL, egy EU-n kívüli, sőt konkrétan az EU_BÓL KILÉPETT országgal bezzegeurópáznak.

Rohadék tolvaj!
Pont mint a Völner Juditék!

nem szép dolog a kiszivárogtatás, de sorsdöntő kérdésekben talán elnézhető...
A hétvégén a Momentum vezetősége bizalmas megbeszélést folytatott stratégiai kérdésekről. Orosz Anna beszámolt a Soros György megbízottjával folytatott megbeszéléséről. feldúlt volt, mivel Soros diktátuma tulajdonképpen a Momentum felszámolását jelentené, fel kell sorakozni Gyurcsány mögé. A megbízott elmondta, hogy minden nemzetközi erőforrást, pénzt, médiát, politikai kapcsolatokat a DK támogatására sorakoztatnak fel, s elég széles a paletta. Amennyiben a Momentum kifarol, nem ismeri el a DK vezető szerepét, úgy megvonnak tőlük minden támogatást. Ez a presszió tartja a DK mögött a többi balliberális pártot, a Soros által életben tartott Jobbikot is.
Anna feltette a kérdést, lenni, vagy nem lenni, leválni a DK vezette pártokról, s egy új politikai manifesztummal, programmal egyedüli kormányváltó alternatívává válni 26-ra, vagy jelentsék be a feloszlatást.
Anna egy kemény, határozott személyiség, s ez látszott a felvázolt programján is. Ennek lényege, egyrészt leválni a mai ellenzéki blokkról, szembefordulni annak idegen érdekeket kiszolgáló irányvonalával, az Európát szétverő amerikai érdekekkel, Momentum is szakadjon le a francia érdekképviseletről, másrészt a Fidesznél is határozottabban képviselni a nemzeti érdekeket. Ennél a pontnál többen a szívükhöz kaptak, s kérdezték, minként tudna egy zsidó értelmiségi párt a nemzeti érdekek első számú képviselőjévé válni, meghaladva e téren a Fideszt is.
Anna válaszképpen elmondta, azzal, hogy a Momentum követelje az ország NATO-ból, EU-ból történő kilépését, mivel az már meghazudtolója a jogállamiságnak, a nemzetközi szerződéseknek, a Hitler-i Németország gyakorlatát érvényesíti minden téren, eltaposva minden nemzeti szuverenitást, érdekérvényesítést. A vidék megnyerése érdekében Anna javasolta, hogy a Momentum szervezzen Brüsszelbe egy gazdatüntetést azért, mert Brüsszel kizárólag politikai alapon nyújt kártérítést az ukrán gabona dömping okozta károk kapcsán, a lengyelek, románok, bolgárok kaptak, a csehek, szlovákok, s magyarok nem. Anna szerint ezt a magas labdát le kell ütni, Gyurcsány, Dobrev emiatt nem tiltakozott, Brüsszelt szolgálják ki.
Anna javasolta, a Momentum kezdeményezze Ursula, de az egész brüsszeli vezetés hágai nemzetközi bíróság elé állítását háborús bűntettek miatt., de ilyen indokkal bíróság elé kell állítani a háborús uszító tagállami vezetőket is, élükön a lengyelekkel, mindazon tagállamokat, amelyek fegyvert szállítanak Ukrajnának. Anna javasolta, hogy számoltassák el Karácsonyt Gergelyt korrupciós ügyei miatt, miért lettek drágábbak a Tarlós által tervezett felújítások.
Anna kezdeményezte, hogy a Momentum álljon elő egy, a Fidesz napi taktikázásait, hitelességét megkérdőjelező kettős beszéd helyett, egyenes beszéddel a Brüsszel-NATO-Magyarország közötti vitákban.
Anna szerint amennyiben a Momentum mindezeket felvállalja, úgy 26-ban hiteles kormányváltó erőként léphet fel. Egyedüli szövetségesként Ungár Pétert nevezte meg, a többi politikust megvásárolhatónak, zsarolhatónak, alkalmatlannak tartja bármilyen szövetségre. A fogadtatás vegyes volt, gyurcsány mindezekről már részleteiben tájékoztatást kaphatott, s nem kétséges, még nagyobb erővel dolgozik majd a Momentum szétverésén...a többiekkel egyetemben. Viszont Anna kijelentette, amennyiben Gyurcsány-Dobrev jelenti a 26-os alternatívát, az az ismételt és nagy arányú bukáshoz fog vezetni. A társadalomban oly széles körű az említettekkel szembeni szembenállás, ellenérzés, gyűlölet, közöny, hogy nem kérdéses az eredmény. Kitért arra is, hogy Soros ismét rosszul méri fel a magyarországi közhangulatot, minden téren. Magyarországon a család, a vallás, a hagyományos értékrendek, a nemzeti öntudat még mind élő, tartalommal teli fogalmak. Anna! Vidd végig, s győzni fogtok.

Anna szociális érzékenységét jól mutatta, hogy felháborodottan tiltakozott az ellen, hogy Brüsszel, amerikai nyomásra milliárdokat költsön lőszerekre. Részletesen taglalta a magyarországi mélyszegénység helyzetét, benne a magyarországi cigányság helyzetét, lakhatási körülményeit is. De elmondta azt is, hogy ezek a pénzek a pedagógusi, az orvosi, egészségügyi béremelésekre kellenének. Bírálta a MOK elnökét, Kincses Gyulát, aki szerinte Gyurcsány alatt csak az egészségügy rombolásához asszisztált. Hát...forr a levegő. Annát kérdezték, hogy szerinte a fordulatot meg fogják-e érteni a szavazók, rá lehet-e vezetni a DK ideológiai röghöz kötött, Kádár alatt szocializálódott szavazóit a nemzeti érdekek felismerésére, a fordulat szükségességére, egyáltalán, szabad-e, kíméletes-e az idős embereket ütköztetni a valósággal, tájékozatlanságukkal.

Ne kívánj rosszat a nemzetnek, ők ketten kellenek a konzervatívok 26-os győzelméhez. A két konzervatív oldalt remélhetőleg a Fidesz és a Momentum fogja alkotni.

"Gyurcsány Ferenc a rendszerváltás után fillérekért (4 millióért) kapott meg egy milliárdokat érő nyugat-magyarországi volt állami gyárat. Valamilyen kohót. Ebből alapozta meg a vagyonát."

Ezt azért kapta, mert már a KISZ-ben is királypárti volt.

Ma este egy Pannónia utcai kedvenc sörözőben barátaimmal megállapítottuk, hogy a zsidóság számára az Orbán vezette Magyarország a legbiztonságosabb ország Európában......majd azt is megállapítottuk, hogy a magyarság számra is. A balliberális hazaárulók ellenére is. Mi itthon vagyunk...ők csak itt laknak.

a mandiner szerkesztőségének szegénységi bizonyítványa, hogy nem tudtak prezentálni egyetlen egy érdemi témát sem.,..új arcok kellenének.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés