„Szerinted a transznők nők?” – kérdezték Gulyás Mártontól, majd gyűlölködéssel vádolták meg

2023. március 20. 20:12
Gulyás szerint ez a szemlélet a demokrácia végét jelenti.

A Partizán lehetsőéget adott nézőinek, hogy kérdezzék a csatorna ismert műsorvezetőjét, Gulyás Mártont. A követők éltek is ezzel a lehetőséggel, több mint 7 órán keresztül bombázták kérdéseikkel – mindenkinek öt perce volt – Gulyást.

Szóba került a kapitalizmus-kritika, a baloldal problémái, Schiffer András, a vallás, de a legszürreálisabb jelenet a transzneműekről szóló kérdezz-felelek volt, amelyet a Partizán külön videóban ki is emelt. 

A kérdező igen-nem eldöntendő kérdésként veti fel Gulyásnak, hogy a transznők nők-e, mire a műsorvezető közli, hogy erre nem lehet így válaszolni. Ezután Gulyás fejére olvassák, hogy korábban transzfób műsoroknak adott teret, majd egyik interjúalanyának kijelentéseit is számon kérik rajta, „utálkozónak, gyűlölködőnek” nevezve az illetőt. A kérdező szintén gyűlölködésnek nevezte azt, hogy Gulyás nem volt hajlandó kijelenteni, hogy a transznők nők.

Gulyás szerint ha ennyire kitágítjuk a gyűlöletbeszéd fogalmát, az a demokrácia végét jelenti, és a dogmák világához vezet.

Leiratozhatnánk a teljes beszélgetést, de felesleges, inkább nézzék meg önök is:

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés