Vágó: Brüsszel nem kényszerít, Gréczy: „igen” a háborúra

2023. március 20. 16:48

Horváth K. József
Magyar Hírlap
Az ukránoknak, köztük a Kárpátaljáról besorozott magyaroknak nem kellene meghalniuk, ha a Nyugat nem támogatná az értelmetlen öldöklést.

„Maszatoskezű azonban megmagyarázza, hogy milyen helyzetben lehet valaki indokoltan háborúpárti. Ahogy az a teljes Nyugat, ahogy az a Magyarországon a guruló dollárokkal rabul ejtett baloldal. Szó szerint ezt mondta: »Van olyan helyzet, hogy háború van. Van olyan helyzet, amikor háború van, s egy ország a szabadságát fegyverrel védi.« Kijelentésével a bukott kvízmester, Vágó István természetesen nagyon egyetértett.

És az ég nem szakadt le. Ezt képes mondani, miközben jól tudja, ha Amerika és az Unió nem támogatná tömérdek, soha meg nem térülő pénzzel, fegyverrel Ukrajnát, akkor

a háború órák alatt befejeződne.

Ukrajna, Zelenszkij emberélettel, vérrel fizet a fegyverekért, a pénzért. Az ukránoknak, köztük a Kárpátaljáról besorozott magyaroknak nem kellene meghalniuk, ha a Nyugat nem támogatná az értelmetlen öldöklést.

Magyarország elítéli az orosz agressziót, ahogy kiáll Ukrajna szuverenitása mellett is, és ezerrel támogatja a háborús menekülteket. Azért mondja Orbán, hogy legyen béke. És mögötte a józan magyarok milliói.

De a háborúpártiságát tagadó DK Gréczyje megértő, és azt mondja, »van olyan helyzet, hogy háború van«. Tehát szerinte helyes, hogy háború van.

Ez Gyurcsány Ferenc szava. Gy. F. jóváhagyása nélkül egy hang nem mehet ki a műsorba. Ami neki nem tetszik, azt kiveszik. Nem vették ki. Neki is tetszik.  

A balliberális elitünk, ahogy Csurka mondja: »Élve akarja eltemettetni a magyarságot egy uniós sírhant alá!«

– Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés