A DK talán nem tudja, hogy mindig van 134. nap?

2023. március 16. 9:47

Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu
Nehéz minket már meglepni, igaz?

„No, de miről is van szó? Nyilván önök is értesültek arról a szörnyű balesetről, ami a minap történt az M1-es autópályán és aminek sajnos halálos áldozata is volt. Mit csinál ilyenkor egy közéleti szereplő? Részvétet nyilvánít. Ennyit, nem többet. Esetleg, ha éppen tud valamit tenni a továbbiak érdekében, akkor dolgozik. És honnan ismered fel a hazaáruló bolsit? Hogy ebből is politikai hasznot akar húzni.

A Demokratikus Koalíció ugyanis pontosan ezt tette. Röfögve-böfögve, szartól csöpögő ujjakkal, nyilván gurgulázva és heherészve valamelyik aljadék kitette a közösségi oldalukra, hogy az a porvihar, ami okozója volt a tömegbalesetnek, lehet, hogy Mészáros Lőrinc valamelyik földjéről indult útnak az autópálya felé. Kicsit csodálom, hogy ilyen értelmi és morális szinten miért nem arról értekeztek, hogy személyesen Orbán Viktor fújta a port az út mellől vagy éppen Mészáros nagy szőnyegek segítségével valahol a közelben kavarta a homokot, de eddig végül is nem jutottak el. Hogy fogalmazzak? Nagy a verseny, de ami a vágyat illeti, abban a Demokratikus Koalíció ott van a magyar néppel szemben legtöbb gonoszságot elkövetők toplistáján. Meglehetősen elől. Milyen erkölcsi mélység, milyen romlott gazemberség, milyen ocsmány, bűzlő moralitás kell ahhoz, hogy emberi tragédiát használjanak fel a céljaikra?

Ferinek és minden csatlósának tudnia kell a következőt. Mi nagyon, de nagyon türelmesek vagyunk. Hajaj, de mennyire türelmesek vagyunk.

Eltűrtük, hogy minden pénzt lenyúljatok 1990 környékén. Eltűrtük, hogy privatizációnak nevezzétek azt a szabadrablást, aminek következtében elvtársak adtak elvtársaknak és külföldi tőkéseknek szarért és húgyért nemzeti értékeket, súlyos ezer milliárdokat. Eltűrtük, hogy a politikai és gazdasági hatalmatokat 1990 után úgy vigyétek tovább, mintha mi sem történt volna. Eltűrtük, hogy a legkisebb lusztrációt is meghiúsítsátok, amire kisebb-nagyobb mértékben a keleti blokk minden egyes országában sort került.

Mindent eltűrtük. Még sokkal többet is. De a türelem nem határtalan. Mert ti is tudjátok, hogy léteznek »helikopterek meg különféle rotorok«. Azt is tudjátok, hogy mindig van 134. nap. Egy kicsit vegyetek vissza. Békés nép a magyar, nem akar fölösleges problémákat. De ilyen baloldalt látva nem mindenki, nem mindig lesz békés.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Azt is tudjátok, hogy mindig van 134. nap."
Ez szellemes.
A probléma az, hogy a 134. napon is büntetlenek maradnak a bolsik. Értem azt, hogy a napi politikában jól jön ilyen hüje ellenzék. De hosszú távon életben maradnak, meg vérszemet kapnak.

Czine Ágnes alkotmánybíró vagy a lánya,
Fiedler Laura végrehajtó,
vagy a fia, Fiedler Bálint végrehajtó,
esetleg Völner Judit jóminiszterasszony gyurcsányival súlyosbítva
alkalmasabb lenne?

NER-érveléstehnika:

"Czine Ágnes alkotmánybíró vagy a lánya,
Fiedler Laura végrehajtó,
vagy a fia, Fiedler Bálint végrehajtó,
esetleg Völner Judit jóminiszterasszony gyurcsányival súlyosbítva
alkalmasabb lenne?

@nick89
Anyád a sarkon a szopáson kívül mire alkalmas korcs?"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés