Apáti Bence kiosztja Szabó Tímeát a Patrióta legújabb videójában

2023. március 16. 7:40
„Ordibál, vádaskodik, hazudik. De nem áll tőle távol a rendbontás, az anarchista felforgatás sem” – fejti ki véleményét a publicista.

„Apáti Bence nem hagyja szó nélkül a hazugságait, sem azt az aknamunkát, amit évek óta végez. Szabó Tímea az az ember, aki minden helyzetet arra használ, hogy hangulatot keltsen” – olvasható a publicista Szabó Tímea képviselői munkásságát boncolgató videójának leírásában. A videóban szóba kerül a háború, a genderérzékenyítés témája és arra a kérdésre is keresik a választ, hogy

kinek az érdekeit is szolgálja valójában Szabó Tímea?”

A műsorban többek között lejátsszák a Bajnaihoz köthető Gansperger Gyula már sokat idézett mondatait, miszerint Szabónak köze lehet a CIA-hoz. Szabó ezt a mai napig tagadja, és mindenkit perrel fenyeget, aki azt állítja, hogy ügynök lenne. Még 2021-ben az ominózus Gansperger-féle hangfelvétel megjelenésekor reagált a vádakra a Párbeszéd politikusa. A baloldali képviselő az „idétlenkedésnek” nevezett CIA-s résszel kapcsolatban úgy fogalmazott:

Legalább volt annyi eszetek, hogy csak utaltatok erre a kreténségre, nem mondtátok ki nyíltan, hiszen tudtátok: ha megteszitek, azonnal feljelentelek titeket.

Leszögezte ugyanakkor bejegyzésében: Gansperger Gyulát beperli rágalmazásért. Mint fogalmazott: „ahhoz képest, hogy 12 éve nyomjátok azt a mantrát, hogy én ügynök vagyok, valahogy a nagy leleplezés valahogy mindig elmaradt”. A politikus a felvételen említett „kabuli és amerikai éveiről szólva” hozzátette, valóban „dolgozott már Kabulban és még a Harvard Egyetemen is”, ugyanakkor Szabó Tímea aláhúzta: „hadd áruljam el, hogy például New Yorkban sosem éltem vagy dolgoztam”.

Nyitókép: Youtube

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán életrajzát olvastad már?

Igazad lehet. Orbán Viktor úriemberként viseli el egy nő büdös lehelletét, de az arckifejezése mindent elárul.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés