Ez nem szabad ország, hanem szégyen ország

2023. március 15. 10:39

Perintfalvi Rita
Facebook
Tavaly április 3-án nekünk hangosan fel kellett kiáltanunk, hogy ez a nap a magyar demokrácia gyásznapjává lett!

„A mai nap a forradalom és a szabadság ünnepe, de mondjátok, hova lett a szabadságunk 2023. március 15-re? Tavaly április 3-án nekünk, ellenzéki érzületű magyaroknak hangosan fel kellett kiáltanunk, hogy ez a nap a magyar demokrácia gyásznapjává lett! Az erő sötét oldala megsemmisítő győzelmet aratott. A lelkünkben éreztük, hogy a reményveszettség nyugtalanító árnya mindent beborít. Hiszen attól a vasárnaptól fogva ebben az országban szabadnak lenni: szégyen. Szégyen! Mert az emberek többségének nem kellett a szabadság! Talán azért, mert soha nem érezték még sem a lelkünkben, sem a testükben, hogy milyen a szabadság íze!

Mindig a félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést. Most már tudjuk, hogy milyen kegyetlenül durva évek jönnek és mielőtt hazánkból Oroszország lesz vagy Kína, muszáj megtanulnunk ellenállni a gonosznak! Akkor is, ha az egyre erősebbé váló totalitárius hatalom meg akar törni minden ellenállást. Ezért az ellenállás egyre komolyabb áldozatokat fog követelni tőlünk. Mindent megpróbálnak majd elvenni tőlünk: a jó hírünket, az egzisztenciákat, s talán az életünket is! Mégis tudjuk, hogy szabadságvágyó lelkünk nem fog nyugalmat találni addig, amíg ebben a hazában nem lesz végre újra szabadság. De ezért meg kell küzdenünk, ezt nem fogják csak úgy odaadni nekünk! A hatalom mámorától megrészegedett politikai vezetőink nem fognak visszarettenni semmilyen eszköztől sem, hogy megtartsák férges és egyre embertelenné váló hatalmukat. A hatalmat, ami nem a népet szolgálja, hanem kizárólag az ő és családjaik luxusban tobzódó jólétét, miközben mi egyre inkább nélkülözni fogunk. S nem csak az anyagiak tekintetében!”

Nyitókép: Képernyőfotó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 226 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Printerfalviról a teológia halvány máza is már rég lehullott. Gondolom szerinte Petőfi már 1848-ban az LMBTQ-ért harcolt.

És súlyos.
Többet tényleg nem érdemes írni hozzá.

"Magyarország, ébresztő!" Ezt értette meg tavaly április 3-án a választók nagyobbik része, ezt értették meg azok, akik pártokon átnyúlóan szavaztak a gyermekvédelmi törvény mellett.

Gondoltam, hogy nem telik el a nemzeti ünnepünk a gyűlölködő, uszító dk-s perintfalvi nélkül.

"mondjátok, hova lett a szabadságunk 2023. március 15-re?"
A tiéd perintfalvi immár tizennyolc éve odalett, mert megkötözve tart a sátán.

Nyugi, sosem volt jó híred, nincs is mit elveszítened.

Boldog nap volt, 2022 április 3. Orbán Viktorral a Fidesz-KDNP győzelme feletettek, moslékosok felett. :)

Német Demokratikus Köztársaság, Koreai Nép Demokratikus Köztársaság.

Te perintfalvi, csak nem egy bántalmazó kapcsolatban élsz, mert folyton ki van tekerve a nyakad.

Na még annyit perintfalvi, hogy te vagy egy szégyen, egy nagy szégyene a keresztény Magyarországnak!
Csak azért szemléz a mandi, nehogy azt hidd, hogy amiket firkálgatsz a facebookodon, az a valóság, és azért is, hogy itt megkapd a hozzád méltó válaszokat, amiket a facédon egyből törölsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés