Tudják, a pofátlanság, ami igazán lenyűgöz ebben a történetben

2023. február 8. 19:02

Trombitás Kristóf
Facebook
Látják, ugye? Könnyű felismerni a provokátorokat.

„Tudják, a pofátlanság, ami igazán lenyűgöz ebben a történetben. Az a mindenen átívelő, hazug pofátlanság, ahogy a debreceni beruházás ellenzői igyekeznek úgy előadni a történetüket, mintha ez a Jó és Gonosz közötti összecsapás volna, miközben semmi egyéb, csak egy újabb felvonása a balosok van sapka-nincs sapka játékának.

Ez tudniillik úgy működik, hogy a magyar kormány természetesen hibássá tehető, ha nem érkeznek az országba komoly beruházások, hiszen ugyanezen kormány fasiszta, kirekesztő politikája elüldözi innen az itt éppen lábukat megvetni szándékozó, délceg multikat. Aztán a kormány hibás azért, mert xenofób hangulatkeltések zajlanak a hazánkban évek óta, de a kormány hibás azért is, mert ezek a gyanús kínaiak mindenféle milliárdos bizniszeket hajtanának itt végre, ráadásul lehet, hogy vendégmunkásokat is hoznak. A kormány természetesen hibás azért, mert Európa összeszerelő üzeme lettünk és az autógyártás azon ága, amit példának okáért a Mercedes, az Audi vagy majd a BMW tesz, a koszos, bűzös, szén-monoxidos múlt terméke, de egyebekben a kormány hibás azért, hogy akkumulátorgyárat hoz az országba, ami kiszolgálja az elektromos autók igényeit is.

Látják, ugye? Könnyű felismerni a provokátorokat, csak azt kell megnézni, hogy mi nem tetszett nekik az elmúlt években. És ha azt látjuk, mint egyes debreceni bértüntetők vagy politikusok esetében, akiknek semmi és annak az ellenkezője sem tetszett, akkor joggal tehetjük fel a kérdést: biztos, hogy a legjobbat akarják?”

Nyitókép: Bohár Dániel, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés