Ezt kínálja Orbán Viktor a magyarok számára jövőképként

2023. február 7. 19:42

Fekete-Győr András
Facebook
Környezetszennyezés, összeszerelőüzem-lét, a munkavállalói jogok kiüresítése, a bérek leértékelése, a nyugati után a keleti tőkeérdekek gátlástalan kiszolgálása.

„Szijjártó Péter ma idegen érdekek kiszolgálójának nevezte mindazokat, akik tiltakoznak az akkumulátorgyárak Magyarországra kényszerítése ellen. Tette mindezt aközben, hogy bejelentette: az állam közel 40 millió forinttal fogja támogatni egy japán akkumulátoralkatrész-gyártó cég Vácrátótra települését – munkahelyenként.

Hogy ez kinek az érdekét szolgálná, nem világos – de hogy a magyarokét nem, az egészen biztos. Rátok bízom, hogy ki szolgálja szerintetek inkább a külföldi érdekeket: az, aki népszavazáson kérné ki az emberek véleményét az akkumulátorgyárak sorsáról – ahogy azt mi, momentumosok tesszük Debrecenben –, vagy az, aki számolatlanul szórja el az adófizetők pénzét a környezetkárosító gigaberuházásokra, hogy aztán azokból főként keleti vendégmunkásoknak szánt munkahelyek létesüljenek – ahogy azt a Fidesz teszi.

Környezetszennyezés, összeszerelőüzem-lét, a munkavállalói jogok kiüresítése, a bérek leértékelése, a nyugati után a keleti tőkeérdekek gátlástalan kiszolgálása – ezt kínálja Orbán Viktor a magyarok számára jövőképként. Ha hagyjuk. Ne hagyjuk!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyőr, te még Gyurcsánnyal sem tudsz hatékonyan versenyezni, a szuperklasszis Orbán pedig végképp sokkal magasabb kategóriában van.

@Ventrotty
"Ventrotty 2023. február 7. 19:10
17
@nick89
B+!
A tetű neokommunista -akkor még-MSZP (Gyurcsány, Bajnai) tette utcára az embereket, utána a Fidesz adott mentőkötelet az embereknek, hogy megmenthessék az otthonaikat!
Ennyire feledékenynek gondolod az embereket, hogy ekkorát behazudsz?
Egy igazi, alávaló, tróger vagy!"

Völner, Schadl, Potápi, Gelencsér Attila, Szatmáry Kristóf, Cseresnyés Péter, Csizi Péter,
a 60-70 fideszes képviselő tetű neokomonista???
Vagy nem abból gazdagodtak meg, hogy kirugdostatták a nyomorult kizsigerelt devizahiteleseket?
Hát nem ezeket a pénzeket osztogatták egymás között?

Hogy is van ez "Ventrotty "???
Legyél te is bátorak!
Halljuk a választ!
(A mocskolódás nem válasz.)
Most ne lapíts!

András!

Rendben.....de a korrekt az lenne, ha mindezek ellentéteként tételesen felsorolnád azt, hogy az ellenzék, élén a DK-val, szárnya alatt a Momentummal mit tudna, mire lenne képes kormányzati pozícióban. Például milyen beruházásokat, cégeket terveztek, legfőképpen tudtok Magyarországra behozni? Bizonyára már kész terveitek vannak e téren is, s biztosak vagytok abban, hogy az eddiginél is nagyobb léptékben tudnátok a foglalkoztatást, az életszínvonalat emelni, az oktatást, az egészségügyet, a szociális szférát, az agráriumot fejleszteni, versenyképesebbé tenni. Terveztek-e IMF hiteleket felvenni? A nagy szövetséges oldalán - miként Horthy tette - beleviszitek-e az országot a háborúba? A Momentum támogatja-e az Európai Egyesült Gyarmat létrehozását, a DK-hoz hasonlóan? Amíg ezt nem teszitek le a választók asztalára, addig üres demagógia minden megnyilatkozásotok.
András!
megtanulhattátok volna már, hogy az emberek többsége már nem hisz az üres ígéreteknek, a hiteltelen, lejáratódott, alkalmatlan politikusoknak, s különösen irritálja a többséget, ha az ellenzékiek idegenek zsebéből kiabálnak ki. Elég volt a szovjet kalandból.
Korábban írtam, hogy jól indultatok, majd befutottatok a DK vakvágányára.
Külső anyagi támogatással, a fasiszták és a kommunisták - lásd MZP - összefogásával sem voltatok képesek választást nyerni. Amennyiben üzleti szempontból közelítem meg, úgy a szponzorok helyében már egy dollárt sem költenék rátok.........Teljes hiányában vagytok a programnak és a hiteles politikusoknak, szakembereknek. Pedig nagyon jó lenne egy valódi polgári, kormányképes ellenzéki párt.

Ez a kép többet mond száz szónál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés