Pressman viszketegsége

2023. február 4. 13:02

Szőcs László
Magyar Nemzet
Elolvassa a világpolgár a cikket, és megállapítja: a magyarok ellenségesek, kiszolgálják Putyint, homofób aktivistáik eveznek a Dunán.

„Pressman a Telex vállán is kisírhatta volna magát a rongyos háromszázmillióért, amit a minisztériumától kapnak. De hol maradt volna akkor a kívánt médiahatás? Amit a világ egyik legbefolyásosabb sajtóorgánuma, az online kiadásával együtt világszerte tízmilliók által olvasott The New York Times biztosít? Így meg elolvassa a világpolgár a cikket, és megállapítja: a magyarok ellenségesek, kiszolgálják Putyint, és homofób aktivistáik eveznek a Dunán.

Ha pedig majd amerikai lobbistát fizetünk, hogy helyrehozza a tengerentúlon ezt az országképet, akkor le lehet adni a drótot az ellenzéknek, hogy milyen sokba kerül, miközben nincs vécépapír a kórházakban. Bravó! Ezek után csak egy kérdés van: mégis, mit akar elérni nálunk Pressman, már persze azontúl, hogy eljátszik egy szerepet?

A feltűnési viszketegségben szenvedő diplomata olyan, mint az a futballbíró, aki azt hiszi, miatta jár a tömeg a stadionba. Sérelmezi, hogy a magyarokat nyilvánosan utasítgató szavait a kormány visszautasítja, majd újra és újra okot ad erre? Pedig ha tárgyalóasztalhoz akar(na) ülni, rendelkezésre állnak diplomáciai csatornák. Igaz, az is beszédes, hogy öt hónapja nem jut be a miniszterelnökhöz, aki az előző amerikai nagyköveteket heteken belül fogadta.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az igazat mondja? El tudnád ismételni saját szavaiddal, mi az az igazság?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés