A vagyonnyilatkozatok alapján úgy tűnik, mintha gazdagabb lennék a legtöbb képviselőnél

2023. február 1. 7:41

Hadházy Ákos
Facebook
Ajjaj!

„Ajjaj! A vagyonnyilatkozatok alapján úgy tűnik, mintha gazdagabb lennék a legtöbb képviselőnél… Úgy látszik, jobban megérte 18 évig állatorvosként dolgozni, mint a parlamentben ülni! Annak azért örülök, hogy Orbán Viktornak végre sikerült félretennie egy kis pénzt! Ismét láthatjuk, hogy a vagyonnyilatkozati rendszer mindenre jó, csak a korrupció visszaszorítására nem.

A propagandasajtónak a saját bevallásommal kapcsolatban azért még üzenek néhány dolgot:

1. Tanulják meg végre, mi a különbség egy cég bevétele és nyeresége közt, illetve hogy mi az az osztalék!

2. Láthatóan nagyon zavarja a Fideszt, hogy tőlük függetlenül is meg tudom oldani a politikai tevékenységemet, mert adnak rá a szabad Magyarország ügye iránt elkötelezett polgárok! Elmondhatatlanul hálás vagyok ezért, és büszke is, hiszen így ténylegesen független lehetek, az állampárt engem nem tart a pénzügyekkel sakkban!

3. Az is kiderült a tegnap esti, ma reggeli cikkekből, hogy valószínűleg én vagyok az egyetlen képviselő, akinek külföldi ingatlan szerepel a vagyonbevallásában: egy 30 négyzetméteres lakás Bécs egyik külső kerületében. Igaz, nekem nincsen vejem, aki szállodákat vesz meg helyettem Ausztriában... Persze tudtam, hogy a propaganda össze akarja majd keverni a szezont a fazonnal, de ez a lakás a korábbi házam eladásából, illetve hitelből van, és ahogyan említettem, 18 évig dolgoztam állatorvosként. Mindenesetre megnyugtatom az aggódó propagandistákat, a lakást befektetésnek vettem, nem szándékozom elhagyni az országot!”

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Cukrászdát akar nyitni Bécsben, avagy komolyan vette Gyurcsányt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés