A legvérlázítóbb arcátlanság a vagyonbevallásokkal való bohóckodás

2023. február 1. 17:16

Bartus László
Facebook
Ahol ilyen politikusi vagyonelszámolások vannak, ott a legfőbb ügyész őrizetbe vételével kellene kezdeni az elszámoltatást.

„A demokrácia hamis látszatába burkolt diktatúra mindig közröhej tárgya, amikor próbálja a demokratikus formaságokat betartani. Ezek közül egyik legröhejesebb (a legvérlázítóbb arcátlanság) a vagyonbevallásokkal való bohóckodás és színjáték. Képtelenek eltüntetni legalább a vagyonok egy töredékét, és kínkeservesen találnak valami látszatot, honnan és miből vannak pancser tízmilliók, menőbbeknél százmilliók, a legzsarolhatóbb belső körben pedig tízmilliárdok, százmilliárdok, miközben a vagyon nagyobb része még így is rejtve marad. 

Rogán Antal, aki a NER korrupciós indexének is egy olyan jelképe, aki még csak nem is tagja az Orbán-családnak, azt a bravúrt is képes bemutatni, hogy nemcsak a feltüntetett bevételeinek, de a hirtelen eltűnő százmillióknak sincs nyoma. Rogán nyomtalanul költött el 371 millió forintot, aminek leghihetőbb története az lenne, hogy elveszítette és nem vette észre, mert ennyi pénz fel sem tűnik neki. Ahol ilyen vagyonbevallások és politikusi vagyonelszámolások vannak, ott a legfőbb ügyész őrizetbe vételével kellene kezdeni az elszámoltatást.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés