Nekem aztán nem fáj, ha Dnyipro polgármestere elküldi Orbánt oda, ahová való

2023. január 31. 14:23

Gyöngyösi Márton
Facebook
Ha Dnyipro polgármestere azt szeretné, hogy Ukrajna Európa felé tartson, ne Orbán színvonaltalanságát lője be mértéknek.

„Azért, mert Orbán Viktor és bandája erkölcs és stílus tekintetében is egy harmadik világbeli porfészek ostoba diktátorának szintjén érzi jól magát, nem kell őket követni oda.

Az Orbán elleni indulat érthető, nekünk aztán nem kell magyarázni. Viszont ő – bármennyire is ezt állítja – egyáltalán nem egyenlő a magyar néppel.

Nekem aztán nem fáj, ha Dnyipro polgármestere elküldi Orbánt oda, ahová való. Az viszont nemcsak Magyarországgal, de az ukrán zászló alatt harcoló kárpátaljai magyarokkal szemben is méltatlan, ha érdemtelenül az egész magyar nemzetet pocskondiázzák.

Népeket sértegetni az Orbánok és Putyinok szokása. Európában viszont az ilyen mindig visszatetsző. Ha pedig Dnyipro polgármestere valóban azt szeretné, hogy Ukrajna Európa felé tartson, és jobban menjenek a dolgai, mint Magyarországnak, akkor ne Orbán színvonaltalanságát lője be mértéknek.

Ettől függetlenül Orbán Viktor egy oroszbérenc, saját hazájának és európai szövetségeseinek árulója, aki egész Magyarország hírnevét teszi kockára. Alig várom, hogy az EU végre föleszméljen, és ugyanolyan szankciók alá vonja ezt az embert, mint orosz gazdáit.”

„Kifelé az ernyő alól, és három nap múlva elintézünk titeket" - üzente Dnyipro polgármestere a magyar kormánynak

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

patkány---patkányabb---legpatkányabb---gyöngyösimárton

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés