Az akkumulátorgyárak esetében is a legfontosabb a biztonság

2023. január 30. 18:55

Komjáthi Imre
Facebook
Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen az: az egészséges tüdőmet és májamat otthagyni a gyárban.

„Az akkumulátorgyárak esetében is a legfontosabb a BIZTONSÁG. A munkavállalók, a dolgozók biztonsága, a lakosság biztonsága és a környezet védelme, biztonsága. 33 évig dolgoztam vegyiparban. Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen az: az egészséges tüdőmet és májamat otthagyni a gyárban.

Amellett is, hogy az a gyár rohadt sokat költött munkaegészségügyi szűrésekre, munkavédelmi és egészségvédelmi eszközökre, gázérzékelőkre, ellenőrző kutakra, amelyeken keresztül mérik a talajvíz szennyezettségét, stb. Most azonban a lakosság bizonytalan, sőt a kormánnyal szemben is bizalmatlan.

Nem látjuk a garanciákat, hogy minőségi munkahelyek jönnek létre. Nem látjuk hogy lesz-e környezetvédelmi, munkavédelmi, munkajogi biztonság. Külföldi technológia, külföldi tőke, magyar kockázat.”

Utánajártunk, mi igaz a debreceni és gödi akkumulátorgyárakkal kapcsolatos aggodalmakból

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Felmerül a kérdés, az ellenzék miért és mennyiért dolgozik a németeknek?

Természetesen Komjáti sem hoz egyetlen egy TÉNYT (!), adatot sem... az egész szöveg SUNYISÁG.

Természetesen meg sem említi azt a tényt, hogy olyan technológiáról van szó, ami NÉMETORSZÁGNAK is jó volt. Ismétlem: NÉMETORSZÁGNAK.

A németek örömmel fogadták az akkumulátorgyár építését, üzembe helyezését, készülnek a nemzetközi, európai versenyre, a 35 utáni felfutó keresletre. A szlovákok irigylik, hogy a kínaiak mellettünk döntöttek. Szóval nagy a verseny e téren is, a szektor beruházásai komoly foglalkoztatási előnyökkel is járnak.
A konkurenciának megéri lefizetni a magyarországi dollárbaloldal képviselőt, mindenki tisztában van azzal, hogy ezek a hazaáruló, korrupt zsoldosok állnak a hisztériakeltés mögött. Ezért fizetik őket, s örömmel dolgoznak országuk ellen - ez nem a hazájuk, csak itt élnek - s még külön öröm számukra, hogy akadályozhatják a kormány gazdaságfejlesztő, munkahelyteremtő munkáját, a konkurencia segédcsapataként teljes erőbedobással gázolnak be a magyar érdekekbe.
A külföldi ügynökök működése kapcsán a kormány követhetné Izrael gyakorlatát, beleértve a az ügynököknek folyósított pénzek, források kérdését, szigorát is.

Azokból a kutakból öntözünk. Vezetékes víz van, dunamenti kutakból.

Itt szabályos hisztériakeltés folyik az ellenzék részéről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés