Mi építünk, ők rombolnak

2023. január 30. 9:52

Bohár Dániel
Origo.hu/888
A baloldalnak fizikai fájdalmat okoz, hogyha Magyarországon valami fejlődik.

„A baloldalnak fizikai fájdalmat okoz, hogyha Magyarországon valami fejlődik. Annyira bántja őket, hogy minden erejükkel harcolnak ellene. Persze, ezt nem véletlenül teszik. Ez a külföldi megrendelők érdeke.

Debrecenben 9 ezer embernek munkát adó gyár épül, amely 9 ezer család megélhetését garantálja. A magyar történelem egyik legnagyobb zöldmezős beruházása történik, aminek hatalmas nemzetgazdasági jelentősége van és akkor még a Debrecennek ebből származó iparűzési adóról nem is beszéltem.

Ez az, amivel a hazai baloldal nem tud mit kezdeni. Rosszul vannak Magyarország fejlődését látva. Emiatt ismét akcióba lendültek. A dollárbaloldal pártjai egytől egyig azon ügyködnek, hogy megfúrják a debreceni akkumulátor gyár megépítését. Természetesen szó sincs arról, hogy valójában érdekelné őket a debreceniek egészsége vagy az ivóvíz sorsa. Politikai pecsenyéjüket sütögetik. A globalista megrendelők érdekeit szolgálva.

Külön érdekes, hogy most azok a »zöldek« tiltakoznak az akkumulátor gyár ellen, akik egyébként az elektromos autóban látják a jövőt. Az a helyzet, hogy ahhoz bizony szükség van akksira.”

Nyitókép: FERENC ISZA / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés