Novák Katalin is felköszöntötte a születésnapos Kern Andrást

2023. január 28. 10:16

A köztársasági elnök „megtisztelőnek” nevezte, hogy mindezt személyesen tehette meg.

2023. január 28. 10:16
null

Novák Katalin köztársasági elnök hivatalos közösségi oldalán köszöntötte fel a mai napon 75. életévét betöltő Kern Andrást. Közös képük mellé pedig a következő szavakat írta:

– olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Carcess
2023. január 30. 08:11
Kern most hirtelen nem utálja a fideszeseket hogy hajlandó volt elfogadni? eddig a ballibsik seggét nyalta heti heteses fasz
Pierre
2023. január 29. 11:17
"Gratulálok "A Nagy Ember és ÉN" című fotóhoz! A Holokauszt-túlélő, világhírű pszichológus, Edith Eva Eger után Kern Andrást is sikerült összekatyizni, hogy azok, akik tudják róla, mennyire undorodik az embertelenségtől, a gyűlölettől, a fasizmustól, a tisztességtelenségtől, a teljesítménynélküliségtől, vagyis a Fidesztől, jól elbizonytalanodjanak. Így kell éket verni egy nagy művész és tisztelői közé. Rétvári Markos Györggyel tette ezt. A jobbágy meg tapsol, ezt a posztot meg kiröhögi, hogy oldja a kognitív disszonanciát, amit csak érez, de a kifejezés jelentését nem ismeri. Nem véletlen Kern görcse, amivel a zakóját szorítja: így szorította őt Katalin asszonyság sarokba: "egy közös képet, művész úr"... Kern András pontosan tudta, hogy mihez használják eszköznek, ez látszik az arcán, de úriemberként nem utasíthatta vissza a tolakodó "gesztust". No meg tudja ő, hogy ha nem engedelmeskedik, holnap a Bors lehoz róla egy "kritikát", amit kiszínez a Ripost, hétfőn meg ellepi a színházat a NAV, és patkányokat találnak az alagsorban a NÉBIH-esek, pedig fideszes delegáció addigra már hazamegy. ..." BN
igazmagyar
2023. január 29. 10:03
Kern egy magyargyűlölő senki, és ellenszenvét már számtalanszor kifejtette. Nagyon hiányzott ez a kedveskedés, a Budaházy meg rohadjon meg, akkor sem kap kegyelmet, mert ő magyar.
syphax
2023. január 29. 06:33
Ez a kernandris nevű újlipótvárosi zsidaj ÁTÁLLT(!) A MI 'ÓDALUNKRA--oszt' ezéé' dühöngenek LIBERÁLISÉK.....ISTEN HOZOTT MINÁLINK ANDRIS, MI KEDVELJÜK A MINŐSÉGET...MINT TUDOD HÁVER, MER' INTELLIGENCS VAGY! ÉS 'ESSZTET MINK EGYKETTŐRE FÖLÖSMERJÜK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik