Hol a helye az akkumulátorgyárnak?!

2023. január 28. 10:48

A Momentum születésekor Macron azt mondta, hogy nagy tervei vannak Fekete-Győr pártjával.

2023. január 28. 10:48
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A nagyon zöld, nagyon környezettudatos hazai dollárbaloldal és ugyancsak dollárral kitömött médiája éjjel nappal a zöld forradalomért imádkozik (persze nem Istenhez, mert azt nem ismerik) küzd, tüntet, fát ültet oda is ahova nem kellene, már holnap betiltaná a benzinnel vagy dízellel működő autókat, térden állva imádja a minden világok legjobbikát:

Németországot és az azt ténylegesen irányító zöld pártot.

De amikor arról lenne szó, hogy az elektromos autóhoz elengedhetetlenül szükséges akkumulátort gyártó gyár ne valamelyik megbízójuknál Németország/Franciaország telepedjen le (Németországban most adtak át egyet) akkor hirtelen elszáll a környezettudatosság. Emlékezünk még az olimpiára. A Momentum születésekor Macron azt mondta, hogy nagy tervei vannak Fekete-Győr pártjával.

Meg is rendezi Párizs az olimpiát!

Valahogy az az érzésem, hogy ennek a gyárnak már meg van a helye. Igen csak éppen Németországban.”

Nyitókép: MARTIN SCHUTT / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. január 29. 14:30
Felcsút..esetleg Hatvanpuszta..:)
Fed74
2023. január 29. 12:07
Igazad van Kötter, te kormány felszopó köcsög! Az akkumlátorgyár legyen a hálószobád te rühes bérenc!
Lauder Stenonis..
2023. január 28. 20:03
Az akkumulátor gyártáshoz szükséges anyagok közül az alábbiak importjára szorul Magyarország: -lítium -nikkel -réz -n-metil-pirrolidon -földgáz -elektromos áram A debreceni akkumulátor gyár a teljes haza földgázkitermelés 6-8%-át fogyasztja el. Vizet és állami támogatást tudunk adni.
Sanyi72
2023. január 28. 19:31
Ja,egyébként támogatom,ne legyen akkugyár sehol a világon! De 2035-től is kaphassak legalább 2000 cm3-is dieselt! Az eu-s zöldek meg dögöljenek meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik