„Kolozsvár az új Ohio” – békésen legelésző teve járt Kolozsváron

2023. január 28. 19:54

„Kolozsvár az új Ohio” – írta a felvételt készítő fiatal.

2023. január 28. 19:54
null

Békésen legelésző tevét videóztak Kolozsváron – számol be a Transtelex.

– írta a TikTokon a felvételt készítő fiatal, aki ezzel lájkok ezreit gyűjtötte be. A teve egy szálloda parkolójának növényzetét fogyasztotta.

Hová valósi a teve?

Román lapok később kiderítették, hogy a teve a Kolozsvár és Erdőfelek határán levő, wellnessközponttal és lovardával ellátott szálloda állatállományához tartozik. A tulajdonosok elmondták, hogy két évvel korábban hozták ide Ausztriából, ahol eredetileg cirkuszban „dolgozott”, de már nem tartottak rá igényt. Kolozsváron a lovakkal osztozik az istállón, de gyakran szabadon engedik a gyümölcsösben vagy az udvaron, ahol most a díszcserjék legelése közben lefilmezték. Mint kiderült, a szálloda 15-21 hektáros állatkertet tervez létrehozni. A tevén és a lovakon kívül már őzeik is vannak.

Nyitókép: Képkocka/YouTube-videó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. február 05. 09:38
A "nyustyuk" TEVESZART reggeliznek cujkával.....
Dénia
2023. január 29. 07:56
Miért, Ohioban divat tevéket importálni, vagy miről maradtam le?
fonak
2023. január 29. 02:00
Nincs ebben semmi új. A II. világháborúban a Vörös Hadsereg is használt tevéket, eljutottak a szovjet tevék Berlinig is.
74bro
2023. január 28. 22:08
A sivatag hajója, büszkén kocog Ohajóba'.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik