Egyet kell értenünk az MLSZ tiltakozásával!

2023. január 28. 19:05

Gusztos István
Hírklikk
Az UEFA-nak fogalma sincs a harmincezer éves magyar történelemről, ezért aztán mindenbe beleköt!

„Mint az ismert, az UEFA bizonyos esetekben szankcionálni rendeli a lelátókon feltűnő Nagy-Magyarország molinókat. Most kiderült, ez ellen az MLSZ főtitkára már tavaly tiltakozott.

És nagyon is igaza volt!

Sajnos, az UEFA csupa hülyét alkalmaz – eltekintve a maffiózóktól… Fogalmuk sincs a harmincezer éves magyar történelemről, ezért aztán mindenbe belekötnek!

Nagy-Magyarország, mint azt a főtitkár úrtól megtudhattuk, összekötő kapocs a Kárpát-medencei, sőt, a világ magyarsága számára: a magyar világnemzet talán legfontosabb jelképe!

Teljesen érthető hát, ha a szurkolók bizonyos, különben meglehetősen nagy létszámú csoportjai e jelkép alatt szeretnek szurkolni. E jelképben rejlő fölhívó erő hatására öltöznek feketébe, ami igen barátságossá, rokonszenvessé teszi őket. Ez ad nekik erőt ahhoz, hogy világszerte irigyelt lelkesedéssel végigszurkolják a mérkőzéseket, s a meccsek kezdetekor és befejezésekor – tekintet nélkül az eredményre: „mi akkor is győzünk, ha kikapunk!" – ünnepélyesen elbőgjék a Himnuszt.”

MLSZ az UEFA-nak: A Nagy-Magyarország nacionalista jelképnek minősítése történelmi ismeretek hiányára vall

*** 

Hoppá: kitiltja az MLSZ a Nagy-Magyarországot ábrázoló molinókat, zászlókat és drapériákat a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseiről

Nyitókép:  MTI/EPA/POOL/Illyés Tibor 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerző elvtárs szerint győzelem következtében az elvtársi Szovjetunió is azért tűnt el a Föld színéről, mert nem énekelt elég himnuszt.

Ne hepciáskodj, a szerző (gusztos) egy echte magyarkodásellenes ex szadeszos ellenzéki.

""A példásan kitűnő német-francia viszony egyből megromlana, ha a német sportolók Elzász-Lotharingia német tulajdonára utaló szöveget, vagy térképet viselnének a mezükön.""

Ámde NINCS is ilyenre magyar precedens SEM! Négy négy!!

Az Orbán nyakában fotózott szerintem praktikusan egyetlen alkalmi sál SEM mez-szabályzati diktátum(a) a magyar mez rajzolók irányába.

Gusztos papa gusztustalan viselkedése.

https://vastagbor.blog.hu/2009..

Csányi és Gusztos István is kretének.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés