Egyet kell értenünk az MLSZ tiltakozásával!

2023. január 28. 19:05

Az UEFA-nak fogalma sincs a harmincezer éves magyar történelemről, ezért aztán mindenbe beleköt!

2023. január 28. 19:05
null
Gusztos István
Hírklikk

„Mint az ismert, az UEFA bizonyos esetekben szankcionálni rendeli a lelátókon feltűnő Nagy-Magyarország molinókat. Most kiderült, ez ellen az MLSZ főtitkára már tavaly tiltakozott.

És nagyon is igaza volt!

Sajnos, az UEFA csupa hülyét alkalmaz – eltekintve a maffiózóktól… Fogalmuk sincs a harmincezer éves magyar történelemről, ezért aztán mindenbe belekötnek!

Nagy-Magyarország, mint azt a főtitkár úrtól megtudhattuk, összekötő kapocs a Kárpát-medencei, sőt, a világ magyarsága számára: a magyar világnemzet talán legfontosabb jelképe!

Teljesen érthető hát, ha a szurkolók bizonyos, különben meglehetősen nagy létszámú csoportjai e jelkép alatt szeretnek szurkolni. E jelképben rejlő fölhívó erő hatására öltöznek feketébe, ami igen barátságossá, rokonszenvessé teszi őket. Ez ad nekik erőt ahhoz, hogy világszerte irigyelt lelkesedéssel végigszurkolják a mérkőzéseket, s a meccsek kezdetekor és befejezésekor – tekintet nélkül az eredményre: „mi akkor is győzünk, ha kikapunk!" – ünnepélyesen elbőgjék a Himnuszt.”

*** 

Nyitókép:  MTI/EPA/POOL/Illyés Tibor 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2023. január 30. 23:57
Csányi és Gusztos István is kretének.
bonafidesupraman
2023. január 29. 19:17
Ez meg hogy szabadult ki a ketrecből?
Hydra Esus
2023. január 29. 15:04
Hazátlan, sötétlelkű gazember.
states
2023. január 29. 14:10
Internáci hazaáruló komcsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik