Csendőrcsend

2023. január 28. 21:18

Révész Sándor
hvg.hu
Budai Lóránt mindössze egy évtizeddel ezelőtt durván zsidózott az angyalföldi Tóth és Lendvai párttársának rovására.

»Kémiailag kasztrálná... a nemi erőszakot elkövetőket. A halálbüntetés visszaállítása, a csendőrség újraszervezése és az uniós tagságról való népszavazás mellett ez is szerepel a programjában. (...) a párt hivatalos oldalán található cikkében... így zárta sorait: »Ha jól belegondolunk, elsülhetett volna ez szerencsétlenebbül is. Mondjuk, ha Szekeres Imre (MSZP) világítós menórákat osztogatott volna...«” Ezt írta egy képviselőjelöltről a Népszabadság 2014. január 8-án.

Ez a képviselőjelölt a jobbikos Budai Lóránt volt, aki akkor még nem volt részese sem pártlogós, sem pártlogótlan ellenzéki összefogásnak. Talán ezért győzött a fideszes Pócs János 43 százalékkal Budai Lóránt (30 százalék) és Szekeres Imre (20 százalék) előtt.

Pócs az összefogott ellenzékkel szemben tavaly 60 százalékkal győzött. Az után, hogy kemencébe zárta egy cigány alkalmazottját azzal a szöveggel, hogy »itt égetem el a cigányokat, akikre haragszom«. Az után, hogy lelkesen megosztott egy felvételt, amelyen egy leölt, leperzselt disznóra ráírták, hogy »ő volt a SOROS”.

Most pedig Budai Lóránt nyerte (ismét) a polgármester-választást Jászberényben, immár kétharmados többséggel. A Népszavában Lendvai Ildikó idézi lelkesen azt az újságírót, aki »jászberényi Tóth Józsefnek« nevezte Budait. Azt, aki mindössze egy évtizeddel ezelőtt durván zsidózott az angyalföldi Tóth és Lendvai párttársának rovására.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mikor kerül már valaki portugálozás miatt szóba?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés