Csendőrcsend

2023. január 28. 21:18

Budai Lóránt mindössze egy évtizeddel ezelőtt durván zsidózott az angyalföldi Tóth és Lendvai párttársának rovására.

2023. január 28. 21:18
null
Révész Sándor
hvg.hu

»Kémiailag kasztrálná... a nemi erőszakot elkövetőket. A halálbüntetés visszaállítása, a csendőrség újraszervezése és az uniós tagságról való népszavazás mellett ez is szerepel a programjában. (...) a párt hivatalos oldalán található cikkében... így zárta sorait: »Ha jól belegondolunk, elsülhetett volna ez szerencsétlenebbül is. Mondjuk, ha Szekeres Imre (MSZP) világítós menórákat osztogatott volna...«” Ezt írta egy képviselőjelöltről a Népszabadság 2014. január 8-án.

Ez a képviselőjelölt a jobbikos Budai Lóránt volt, aki akkor még nem volt részese sem pártlogós, sem pártlogótlan ellenzéki összefogásnak. Talán ezért győzött a fideszes Pócs János 43 százalékkal Budai Lóránt (30 százalék) és Szekeres Imre (20 százalék) előtt.

Pócs az összefogott ellenzékkel szemben tavaly 60 százalékkal győzött. Az után, hogy kemencébe zárta egy cigány alkalmazottját azzal a szöveggel, hogy »itt égetem el a cigányokat, akikre haragszom«. Az után, hogy lelkesen megosztott egy felvételt, amelyen egy leölt, leperzselt disznóra ráírták, hogy »ő volt a SOROS”.

Most pedig Budai Lóránt nyerte (ismét) a polgármester-választást Jászberényben, immár kétharmados többséggel. A Népszavában Lendvai Ildikó idézi lelkesen azt az újságírót, aki »jászberényi Tóth Józsefnek« nevezte Budait. Azt, aki mindössze egy évtizeddel ezelőtt durván zsidózott az angyalföldi Tóth és Lendvai párttársának rovására.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. január 29. 16:24
Lóri kiváló polgármester,oszt,jónapot! :)
qwrtzq
2023. január 29. 10:55
"Pócs az összefogott ellenzékkel szemben tavaly 60 százalékkal győzött. Az után, hogy kemencébe zárta egy cigány alkalmazottját azzal a szöveggel, hogy itt égetem el a cigányokat, akikre haragszom. Az után, hogy lelkesen megosztott egy felvételt, amelyen egy leölt, leperzselt disznóra ráírták, hogy ő volt a SOROS”." Most komolyan egy baráti viccelődést vetünk össze azzal, hogy ez a Budai Lóránt egy veszélyes elmebeteg kretén?
nemecsekerno_007
2023. január 29. 10:19
Miért lettetek ÁVO-sok Révész. Ha nem antiszemita a kérdés.
Szilágyi Miklós
2023. január 29. 10:19
Milyen érdekes, hogy ezek csak a jászberényi választás UTÁN jutottak eszébe a cikk írójának...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik