Most már a Klubrádiót sem hallgatom

2023. január 27. 17:54

Havas Henrik
Facebook
Ahhoz én túl sok interjút készítettem Orbán Viktorral, hogy ne haljak bele a péntek reggeli szózataiba.

Most már a Klubrádiót sem hallgatom.

Most, amikor diktálok, péntek délután háromnegyed egy van. Reggel óta lett volna alkalmam utánanézni egy-két dolognak, de annyira utálatos az egész, hogy inkább nem tettem. Pénteken nyolc órakor szoktam bekapcsolni a telefonomat, hogy meghallgassam a Klubrádió híreit (ahhoz én túl sok interjút készítettem Orbán Viktorral, hogy ne haljak bele a péntek reggeli szózataiba).

Na, a műsorvezető a társával, aki belehallgatott a Kossuthba, próbálták megbeszélni a miniszterelnök által közreadott, nem is tudom miket, álláspontot, nézetet, véleményt. Őszintén szólva akkor már a kávémat ittam, nem nagyon figyeltem, gondolom, nem tévedek, ha Orbán megint hitet tett a béke mellett és megígérte, hogy az év végére egy számjegyű lesz az infláció. Aztán a műsorvezető mondta, hogy a 444 újságírójával beszélgetnek arról, hogy az oknyomozó kolléga feltárta, hogyan tudtak több száz millió forint parkolási pénzt elsikkasztani három baloldali vezetésű budapesti kerület költségvetéséből.

Az oknyomozó kolléga elmondta, hogy a BKV valamilyen kommunikációs igazgatója működtetett egy számlagyárat és létrehozott egy olyan parkolással foglalkozó céget, amely valójában nem is működött. Volt ugyan egy irodája, de ott nem dolgozott senki. Vártam, hogy végre kiderüljön, hogy melyik az a három baloldali vezetésű kerület, de nem kérdezte meg a műsorvezető, meg a társa se. Arra viszont a Klubrádió munkavállalója rákérdezett, hogy ugye a Fidesz is érintett volt ebben az ügyben?

Talán úgy fogalmazott, hogy az országgyűlési patkón átnyúlt ez a mocskos korrupció, mire az oknyomozó kolléga azt mondta, hogy igen, Zuglóban a fideszes képviselők egy szálig megszavazták, hogy az előző nap megalapított cég nyerje a parkolási tendert. Na, gondoltam magamban, kérdezd már meg haver, hogy melyik az a két baloldali vezetésű kerület, amelyik tűrte, hogy nem csak nem jut hozzá a parkolási pénzhez, de még fizet is ennek a kamu cégnek, ami már tényleg a pofátlanság teteje! Na, akkor az oknyomozó szóba hozta a XI. kerületet, úgyhogy már csak egy baloldali vezetésű kerület volt, ami érintett ebben a több száz milliós korrupciós ügyben.

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A mindig nyegle-fölényeskedő-jobbantudó Havas képtelen tisztes-korrekt-kiegyensúlyozott megnyilatkozásra: narcisztikus-kompenzatórisztikus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés