Most már a Klubrádiót sem hallgatom

2023. január 27. 17:54

Ahhoz én túl sok interjút készítettem Orbán Viktorral, hogy ne haljak bele a péntek reggeli szózataiba.

2023. január 27. 17:54
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Most már a Klubrádiót sem hallgatom.

Most, amikor diktálok, péntek délután háromnegyed egy van. Reggel óta lett volna alkalmam utánanézni egy-két dolognak, de annyira utálatos az egész, hogy inkább nem tettem. Pénteken nyolc órakor szoktam bekapcsolni a telefonomat, hogy meghallgassam a Klubrádió híreit (ahhoz én túl sok interjút készítettem Orbán Viktorral, hogy ne haljak bele a péntek reggeli szózataiba).

Na, a műsorvezető a társával, aki belehallgatott a Kossuthba, próbálták megbeszélni a miniszterelnök által közreadott, nem is tudom miket, álláspontot, nézetet, véleményt. Őszintén szólva akkor már a kávémat ittam, nem nagyon figyeltem, gondolom, nem tévedek, ha Orbán megint hitet tett a béke mellett és megígérte, hogy az év végére egy számjegyű lesz az infláció. Aztán a műsorvezető mondta, hogy a 444 újságírójával beszélgetnek arról, hogy az oknyomozó kolléga feltárta, hogyan tudtak több száz millió forint parkolási pénzt elsikkasztani három baloldali vezetésű budapesti kerület költségvetéséből.

Az oknyomozó kolléga elmondta, hogy a BKV valamilyen kommunikációs igazgatója működtetett egy számlagyárat és létrehozott egy olyan parkolással foglalkozó céget, amely valójában nem is működött. Volt ugyan egy irodája, de ott nem dolgozott senki. Vártam, hogy végre kiderüljön, hogy melyik az a három baloldali vezetésű kerület, de nem kérdezte meg a műsorvezető, meg a társa se. Arra viszont a Klubrádió munkavállalója rákérdezett, hogy ugye a Fidesz is érintett volt ebben az ügyben?

Talán úgy fogalmazott, hogy az országgyűlési patkón átnyúlt ez a mocskos korrupció, mire az oknyomozó kolléga azt mondta, hogy igen, Zuglóban a fideszes képviselők egy szálig megszavazták, hogy az előző nap megalapított cég nyerje a parkolási tendert. Na, gondoltam magamban, kérdezd már meg haver, hogy melyik az a két baloldali vezetésű kerület, amelyik tűrte, hogy nem csak nem jut hozzá a parkolási pénzhez, de még fizet is ennek a kamu cégnek, ami már tényleg a pofátlanság teteje! Na, akkor az oknyomozó szóba hozta a XI. kerületet, úgyhogy már csak egy baloldali vezetésű kerület volt, ami érintett ebben a több száz milliós korrupciós ügyben.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. január 29. 15:47
Havas, te egy ócska demagóg Gyurcsány-mócsing vagy, tünj el a szemünk elöl.
szodabár
2023. január 29. 10:24
A könyvemnél csak a borom jobb. Az a pince mikor is zárt be? Még jó, hogy egy rakás ingatlant sikerül megszerezni a mocskos bolsevikoktól. Zsocskos Mido
Palatin
2023. január 28. 21:20
Havas egy ócska demagóg ellenzéki propagandista, a budapesti lumpen-elit villogó figurája. Nem több. Nincs rátok szükség, árulók vagytok. Hiába nagy a pofád, attól te mégy egy senki vagy. Orbánhoz ne hasonlísd magadat, te egy hitvány firkász vagy, az ö vállán egy ország sorsát cipeli, és ezt minden aljas támadásaitok ellenére ragyogóan csinálja. Ócska komcsik vagytok, a legocsmányabb fajtából. Ezek a Juhász Péter, Havas Henrik stb. féle tengö-lengö, ingyenélö, simlis tagjai a budapesti lumpen-elitnek, - akik a csatornáikon osztják a katyvaszt, a szennyvizet a budapesti naiv tömegnek -, hantázó, blöffölö, heccelö szélhámosok. Az a nagy baj, hogy vannak, akik kajálják a maszlagot, amit ezek löknek. Sajnos sok magyar van, akiket ilyen politikai kuruzslók félre tudnak vezetni. Hagyjuk ezt a "fövárosi értelmiséget". Hogy ök valamiben elöbbre lennének, mint a vidékiek, az puszta beképzeltség, pökhendiség, arrogancia és föleg hazugság.
amca
2023. január 28. 20:34
4 autóvil. szerelő dolgozott a cégnél. Mind értelmesebb volt mint ez a magát tótnak nevező zipszer. 1ik sem hívta magát tanár úrnak. Nyugi baromez. Látom a képeden , mész hommonnay után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik