Ne bagatelizáljuk el a külföldi beavatkozást egy szuverén ország választásaiba

2023. január 26. 9:07

Kötter Tamás
Facebook
Óriási erők mozognak a háttérben azért, hogy leváltsák a nemzeti kormányt.

„Friss titkosszolgálati jelentés, új információk és amit látunk, az félelmetes. Kristálytisztán kiolvashatjuk, – legalábbis eddigi tudásunk szerint – hogy a külföldről, a baloldal kampányára idelapátolt pénz nem három, hanem négy milliárd, valamint az Action for Democracyn kívűl még egy svájci szervezet is feltűnik a finanszírozók között. Ne bagatelizáljuk el ezt az ügyet, mert a külföldi beavatkozás egy szuverén ország választásaiba, nagyon is erős dolog! Az viszont, hogy találtak ennyi hitvány, alja politikust, akik önként és dalolva mennek a hazai érdekkel szembe némi apróért, na ez az, ami igazán elkeserítő.

Aggodalomra viszont semmi ok. Az ügynek két konklúziója van:

1.) óriási erők mozognak a háttérben azért, hogy leváltsák a nemzeti kormányt, széthordják az állami vagyont és ránk önthessék a globalista agymosást,

2.) a baloldal erkölcsi és intellektuális szintje konvergál a nullához, ezért mindent el kell követni, hogy jó távol maradjanak a kormányrúdtól.

Ha ezekre odafigyelünk, akkor minden rendben lesz.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Baloldalon nem hülyék, hanem gátlástalan és hatalom- illetve pénzéhes emberek vannak, tehát az élen lévő emberek értenek a pénzhez. Azt pontosan tudják, hogy kell tisztára mosni egy nagyobb összeget. Lehet itt bármire törvényt hozni, úgyis meg fogják találni a módját, hogy az az összeg patyolattisztán jöjjön be, vagy pár tízmillióért találjanak egy bűnbakot, aki elviszi a balhét és leüli azt a három-öt évet - vagy egyenesen a bírót vesztegetik meg.
A nyilvánossággal viszont nem tudnak mit kezdeni, ezért nincsenek még hatalomban.

szélsőjobb...
Az ilyen jelzőkkel be is árazod magad.

Kidobott pénz volt. Ugyan valszeg valakik elkapták:-))))

Azért azt hozzátenném, hogy ez a négymilliárd csak az előválasztásnak és Márki felépítésének szólt, nyilván ennek a többszöröse áramlott az utóbbi években a nemzetközi NGO-k hazai képviseletéhez és baloldali médiához - ugyanabból a forrásból.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés