Ami elpusztítja a környezetet Debrecenben, az a környezetvédelem zászlóshajója Németországban

2023. január 26. 21:10

Dömötör Csaba
Facebook
Nem az a bajuk, hogy akkumulátorgyár épül, hanem az, hogy Magyarországon.

„Van itt egy motoszkáló furcsaság. A magát zöldnek állító hazai baloldal erőszakosságig terjedő vehemenciával támadt neki a debreceni CATL akkumulátor-beruházásnak. Németországi szövetségeseik és társaik (hogy a szponzor szót ne használjam) tapsolnak, amiért ugyanez a vállalat Türingiában nyitja meg első európai akksiüzemét. Abban a Türingiában, ahol zöld-szocialista koalíció kormányoz.

Ott a lehető legnagyobb lelkesedéssel üdvözölték a gyárat. A zöld környezetvédelmi miniszter az engedélyezési eljárást is gyorsította, és kifejezetten »zöld akkumulátorgyárként« hivatkoznak az egészre.

A türingiai gazdasági miniszter szerint »egy ilyen megaberuházás jelentőségét egyszerűen nem lehet eléggé hangsúlyozni. Lehet, hogy éppen ennek köszönhetően történik meg végre a technológiai áttörés az elektromos mobilitásban Németországban«.

Tehát, amiről azt állítják, hogy elpusztítja a környezetet Debrecenben, az a környezetvédelem zászlóshajója lehet Németországban.

Megint egyre inkább kilógicsál az ordas nagy lóláb. Nem az a bajuk, hogy akkumulátorgyár épül, hanem az, hogy Magyarországon. A hazai baloldal meg csatlakozik a kampányukhoz. Ennél már csak az lenne a durvább, ha ezért pénzt kapnának a mancsukba külföldről. Mondjuk dollárban.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A Porschét is elvitték"

Bizony, bizony, tudnám idézni a sajtó archívumomból az akkori balliberális média, politikusok örömkönnyeit. A Hankook Tire Magyarország sikeresen működik, sok embernek ad munkát, folyamatos az álláshirdetés. nevetséges, demagóg bolsi csürhe, érdemi kormányprogram hiányában, selejt, külföldi zsoldban álló politikusokkal, s csodálkoznak, hogy képtelenek leváltani a nemzeti érdekeket képviselő Orbánt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés