Zacher példát mutat

2023. január 23. 13:20

Bayer Zsolt
Bádog blog
Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből – vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát.

„Ezt is jegyezzük meg jól. Mert példát mutat, mert példaértékű. Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből - vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát. Például el ne felejtsük, de soha: ugyanezek nyilvános idegrohamot kapnak, ha bárkit merészelnél úgy nevezett »bodyshamingelni«.

Ez magyarul azt jelenti, hogy kigúnyolni a külseje miatt. Ha például a csodálatos Egyesült Államokban (pöcegödör) egy százötven kilós, rusnya, hájfejű, nőnek öltözött beteg barom nyeri a tizenéves lányok szépségversenyét, akkor illik meghatódva könnyezni, hogy ez milyen szép. Mert minden szép, ami abnormális, ami ocsmány, ami visszataszító, ami természetellenes.

Mert »szép a rút, és rút a szép« - ó, szegény Shakespeare. De természetesen a magyar miniszterelnököt nem egyszerűen lehet, de kötelező gúnyolni és megszólni túlsúlya miatt. S tesz mindezt egy orvos. Az RTL-n - az abnormális, a visszataszító, az undorító, az ocsmány fellegvárában. Jön a doktor»úr«, és a miniszterelnök külsejéről értekezik, majd azzal hozakodik elő, hogy a miniszterelnök példát mutathatna (ha lefogyna). Rendben.

Akkor azért jegyezzük meg: egy orvos, egy toxikológus, a mindenféle szenvedélybetegségek gyógyítója például példát mutathatna azzal, hogy nem dohányzik. De ha már dohányzik, akkor legalább tegye titokban, ne a nyilvánosság előtt és ne büszkén. Ezzel tehetne valamit a közegészségügyért. De ez (is) teljesen mellékes. Zacher is csak egy a Született gyilkosok »médiag...i« közül. Gyújts rá Zacher, mutass példát! Te ostoba, öntelt seggfej...”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 437 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magyaroknak az elvtársi diktatúrátokban a szovjet útmutatások szerint kellett élni:
A férfi várható élettartam az oroszoknál 66,5 év, az ukránoknál 66,4 év, míg nálunk azért 72,3.

A politikusokat az eszükért, elveikért.......stb szeretjük, nem a magasságuk vagy a pocakjuk miatt.

Valakit kéne szerezni, aki ezzel törődik. Doktorminiszterelnök úrnak a fél ország drukkolna.

Anikó biztosan túl júl főz, kéne valaki, aki CSAK zöldséggel tud csodát tenni. Meg kéne próbálni, mert ami sok, az sok és nagyon egészségtelen.

Kell valaki, akinek ez a feladata. Teljen már rá!!! LEGYEN fontos! Miniszterelnökből csak egy van, a választéktól az embernek az élettől elmegy a kedve.

A gyűlölet konzervál, azt tudjuk:
“A gyűlölet része a harcnak. Az ellenség kitartó gyűlölete repít minket túl az ember természetes korlátain és formál bennünket hatásos, választékos, erőszakos és hidegvérű gyilkoló-gépekké. Katonáinknak ilyenekké kell válniuk, mert a gyűlölet nélküli emberek nem győzhetik le a brutális ellenséget.”- fogalmazta Ernesto “Che” Guevara ezen anti-krisztusi üzenetét 1967-ben, a Trikontinentális Szolidaritási Szervezet Kubában tartott konferenciájára.

Amit művelt ez a mentős, azt úgy nevezik, hogy testszégyenítés.
Ezt a haladó nyugat súlyosan elítéli.
Zacher egyébként függő, csoki függő, úgyhogy ne ítélkezzen.
Ha Orbán holnap kiállna Zacher ötletével, nekimenne az egész propaganda szennymédia.

Te szerencsétlenség felsőfoka! Ha a trágárság helyett elolvastad volna még háromszor a commentemet, talán megértetted, felfogtad volna.
Hol írtam, hogy Zacher meghízott a csokitól?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés