Gyurcsány tizenkilencre lapot húzott

2023. január 22. 14:00

Felhévizy Félix
Magyar Nemzet
A jövőre esedékes választásokra azt akarja, hogy baloldalon ne legyen választás az ő pártján kívül.

„Most a decemberi vb ugyan egy kicsit enyhítette a fociéhséget, de azért ez a téli időszak nem a legjobb a focirajongóknak. Ilyenkor jobbára csak a nagy klubváltások hírei uralják a médiafelületeket, mint például Ronaldo átigazolása az al-Nasszrhoz.

Itthon is vártuk a nagy igazolásokról szóló híreket, pletykákat, de nagy meglepetésünkre az átigazolások terén nem a remeklő Fradi és még csak nem is az ősszel csak vergődő Újpest vitte a prímet, hanem a Demokratikus Koalíció.

Gyurcsány jól láthatóan előremenekül, tizenkilencre húzott lapot. A jövőre esedékes önkormányzati és EP választásokra olyan pozícióba akarja juttatni a pártját, hogy a baloldalon ne nagyon legyen választás az ő pártján kívül. Érdemes sorra venni a Gyurcsány-párt igazolásait.

A Momentumból az újpesti polgármestert, Déri Tibort, a kecskeméti közgyűlési képviselőt, Bodrozsán Alexandrát, a szentendrei országgyűlési képviselőjelöltet, Buzinkay Györgyöt, valamint a sződligeti polgármestert, Juhász Bélát is sikerült átcsábítaniuk. A Karácsony-féle Párbeszédből Szücs Balázst, a VII. kerület alpolgármesterét és Erdősi Évát igazolták át, aki 2019-ben még az ellenzék közös polgármesterjelöltje volt Csepelen. De a Jobbikból is csemegéztek, tőlük Szilágyi Szabolcs miskolci önkormányzati képviselő csatlakozott a DK-hoz. Az idény kezdetéhez közeledve azonban egy minden képzeletet felülmúló, igazi nehézbombázót sikerült becserkésznie a Gyurcsány vezette pártnak. Nem kisebb nevet, mint Kocsis-Cake Oliviót vadászták le a DK »játékosmegfigyelői«. Pénteken robbant az igazi átigazolási bomba.”

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés