A bűnös gyerekesek

2023. január 22. 21:17

Bohár Dániel
888.hu
Korunk szélsőségesen liberális értelmezésében, ha gyereked van, akkor lényegében bűnös vagy. Ezt nyomják az arcunkba.

„Most írhatnám azt, hogy kezdek immunissá válni a woke ideológia minden agymenésére, de nem. A mai napig fel tudnak idegesíteni azzal, hogy szembemennek az élettel.

Számtalan példát említhetnék, amikor ránk akarják erőltetni deformált világképüket, de most egyet emelnék ki, amivel nagyon kiverték a biztosítékot.

A Telex nevű legdurvább dollármédia-termék készített egy videót, propagandát a gyermekmentes élet mellett. Abszurd megszólalások és jelenetek vannak benne, ahogy nők illetve egy férfi arról értekezik, hogy rosszul van a gyerekektől.

Na, most! Tudom jól, hogy lehet olyan helyzet, sors, bármi, amikor úgy alakul valaki élete, hogy nem adatik meg neki a legnagyobb csoda, a gyermek. Tudom, hogy rengetegen küzdenek ezzel és borzasztóan nehéz lehet nekik. Itt nem róluk van szó, itt olyan emberekről van szó, akik a saját egójuktól nem képesek reálisan gondolkodni. Volt olyan interjúalany, aki elköttette magát, hogy még véletlenül se legyen gyereke.

Ez a propaganda életellenes, pontosan ugyanolyan, mintha az abortuszt reklámoznák.

Elfogadom, hogyha valaki olyan döntést hoz, hogy nem szeretne gyereket, de hogy ezt reklámozni kelljen és még a szülők érezzék magukat rosszul, az nagyon durva. Mert bizony ez a helyzet. Az ilyen anyagokkal azt akarják az emberekben erősíteni, hogy nem fontos a család, ne legyen gyerek, élj magadnak.

Természetesen ezt olyan emberek mondják, akiket anya szült és feltételezem, voltak vagy vannak szüleik is.

Apaként nem fogom magam rosszul érezni azért, mert van egy csodálatos kisfiam. Akkor sem, ha forgat a dollármédia a globalista megrendelőinek 28 másik ehhez hasonló videót.”

Nyitókép: PATRICK PLEUL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés