Ingyengazemberek?

2023. január 20. 14:16

Néző László
Magyar Nemzet
Ez az EP megbukott, és innentől kezdve bármit mond, hiteltelen, nevetséges.

„Csak most értettem meg, miért nem szerepelhetett az Európai Unió alapszerződésében az Európa keresztény gyökereire való utalás. Az unió bizonyos urai, politikusai és tisztségviselői ugyanis már nem az Ó- és az Újszövetség, hanem egy Bűnszövetség emberei. Azt már régen tudjuk, hogy az uniós intézmények, különösen az Európai Parlament a rendszerszintű és szisztematikus korrupció fészkei. A különös és némileg meglepő inkább az, hogy mindez most nyilvánosságra került. Meggyőződésem, hogy a belga rendőrség nem magától lett hirtelen ilyen okos és éber. De hogy pontosan mi történt, azt talán soha nem tudjuk majd meg. Lehet, az uniós intézmények közötti hatalmi villongások rántották le a leplet erről az egész képmutató bűnbandáról, lehet, valamelyik tagországnak lett elege az EP packázásaiból, de az is előfordulhat, hogy az unión kívülről érkezett az atombomba.

De itt és most ez mindegy is. A lényeg, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá vált, a másokat oly fölényesen kioktató és lopással, korrupcióval gyanúsító EP megbukott. Naponta visznek el képviselőket, családtagjaikat, munkatársaikat, lassan már nem is ott tartunk, hogy a korrupt EP-képviselők saját focicsapatot alakíthatnak a börtönben, de csoportmérkőzéseket kell majd játszaniuk, hogy kiderüljön, ki a legjobb. 

Szóval ez az EP megbukott, és innentől kezdve bármit mond, hiteltelen, nevetséges. Itt lenne az ideje, hogy minden egyes képviselője elszámoljon a nyilvánossággal, ki, mikor, mennyiért befolyásolta vagy próbálta befolyásolni valamely ügy kedvező elbírálásáért.”

Nyitókép: European Parliament / Pool / ANADOLU AGENCY / AFP 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Morálisan már megbukott, formálisan még nem. A Sátán malmai is lassan őrölnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés