Újabb képviselő hagyja el a Jobbik frakcióját

2023. január 6. 17:43
Varga Ferenc „hosszú hónapokat őrlődött” a döntése előtt.

A Jobbik frakciójában ülő Varga Ferenc hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy a továbbiakban nem kíván a párt kötelékébe tartozni, és

független képviselőként szeretne dolgozni a „Fideszen túli alternatíva megteremtéséért”.

A képviselő Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a következő szavakkal magyarázta döntését:

„A mai nappal kilépek a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakciójából, és független képviselőként folytatom. A tavaly áprilisi választások után munkámat a körülményekhez képest igyekeztem mind a Parlament falain belül, mind azon kívül is a lehető legjobb tudásom szerint végezni. Hosszú hónapok őrlődése után azonban mostanra rá kellett jönnöm, hogy a Jobbik frakciójában ezt a munkát nem tudom hatékonyan tovább folytatni.

Hiszem ugyanis, hogy a jelenlegi helyzetben minden ellenzéki pártnak a valódi, Fideszen túli alternatíva megteremtéséért kellene dolgoznia. A Jobbikban ugyanakkor ennek a feladatnak az elvégzése a mai napig várat magára. Én azonban nem engedhetem meg magamnak tovább, hogy velük együtt várjak a csodára, hiszen a választóktól kapott mandátumommal élnem kell! Ezért mától független képviselőként folytatom, munkámban az emberek érdekeit figyelembe véve, egy valós alternatíva megteremtésért dolgozva. A Jobbik frakciójának köszönöm az elmúlt hét hónapot! Kívánom, hogy ők is minél hamarabb lépjenek rá erre az útra.

Tisztelettel, Varga Ferenc”

Nyitókép: Facebook

***

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ŐRLŐDÖTT!

Mekkora bohócok ezek, istenem... operett-nácik 15 évig, aztán kvóta-cigányt juttatnak a parlamentbe, eskü a Szent Koronára - 9 hónappal később kilép a frakcióból.

Amúgy ahhog képest, hogy volt egymillió szavazójuk, és verbálisan iszonyú heves akticisták, hívek tízezrei (itt a mandineren is emlékszünk a pár évvel ezelőtti viszonyokra... mekkora pofája volt a jobbikosoknak, úristen...), csodálkozom rajta, hogy még egy pofon sem csattant el mondjuk Vona, Sneider, Jakab vagy bármelyik senkiházi sérelmére...

Ez az a diszcigány, aki az első parlamenti felszólalását cigány nyelven tette, aztán kiderült, hogy még cigányul sem tud.

"
Varga Ferenc "hosszú hónapokat őrlődött" a döntése előtt.
"

Azért remélem, ez a fontos döntéshozatal nem őrölte fel teljesen. Mi lenne az országgal nélküle? :D

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés