Putyin részegen tartott előadást az ukránok szerint (Videó!)

2022. december 9. 9:05
„Ez az első alkalom, hogy Putyint bármilyen kontextusban részegnek láttam” – jegyezte meg a videó kapcsán Anders Aslund közgazdász és író.

Vlagyimir Putyin „részegnek” tűnt, amikor egy újságíróknak tartott beszédében Ukrajnát vádolta az orosz rakétacsapások miatt. Az Index szúrta ki azt a Twitteren megjelent videót, amelyen az orosz elnök azzal vádolta Ukrajnát, hogy a Moszkva által kirobbantott háború során többször is provokálta Oroszországot.

„Most nagy a zaj a szomszédos ország energetikai infrastruktúráját ért csapásokról. De hadd kérdezzem meg, ki kezdte ezt az egészet, ki csapott le a krími hídra” – kérdezte Putyin egy állami díjátadó ünnepségen, ahol egy pohár pezsgővel a kezében jelent meg. A portálon azt írják: több kommentelő is megjegyezte, hogy

az elnök egyik lábáról a másikra állt, bizonytalannak tűnt, ami akár a részegség jelének is tekinthető.

„Ez az első alkalom, hogy Putyint bármilyen kontextusban részegnek láttam. Szokás szerint hülyeségeket beszélt, de úgy tűnik, rájött, hogy veszíteni fog. Minden orosz látni fogja, hogy részeg és gyenge” – idézi a cikk a videót közzétevő Anders Aslund közgazdász és írót.

Nyitókép: Twitter

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Talán érdekesebb lenne a beszéd tartalmával foglalkozni, persze lehet, hogy az már kellemetlen lenne.

Részeg? Mert egyik lábáról a másikra állt? Ekkora baromságot! Az bezzeg nem érdekli az Ukrán médiát, hogy Zselé rendszeresen kitágult pupillával, az orrát dörzsölgetve ad intejúkat. Biztosan mindíg náthás.

Egyébként ha tényleg részeg is lett volna, még így is nagyságrendekkel normálisabban beszélt mint Biden. Biden egy mondatot nem képes elmondani súgógép nélkül, és még így is össze vissza beszél.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés