Lagzi Lajcsit sokkolta az ítélet

2022. december 9. 7:43
A zenész szerint az energiaválság miatt akarnak vele példát statuálni.

Korábban beszámoltunk róla, hogy másodfokon is ítéletet hirdettek Lagzi Lajcsi víz-, gáz- és áramlopási ügyében. A zenész büntetését súlyosbították, 3 év 6 hónap börtönbüntetést kapott. Galambos Lajos nem jelent meg a tárgyaláson.

A Blikk megkereste Lajcsi ügyvédjét, dr. Fröhlich Krisztiánt, aki megmagyarázta, miért nem jelent meg védence a tárgyaláson.

„Lelkileg megviseli ez a fajta sajtóérdeklődés, de az utóbbi napokban jól volt. Nyugodtan és bizakodva várta az eredményt. Úgy gondoltuk, a másodfokú tárgyaláson fel fogják menteni Galambos urat a vádak alól, de – sajnos – nem így történt” – fogalmazott Fröhlich.

Lagzi Lajcsi: Ezt nem hiszem el

Az ügyvéd sms-ben értesítette a zenészt az ítéletről, aki teljesen megdöbbenve fogadta azt: „Ez komoly? Ezt nem hiszem el!” – válaszolta neki a trombitaművész.

Lagzi Lajcsi még mindig hisz abban, hogy nem kell börtönbe vonulnia. „A másodfokú bíróság hatvan napon belül nyújtja át nekünk az ítéletet, ezt követően tudunk érdemi jogi választ adni. Mindenesetre érdekes volt, hogy a bírónő a szóbeli indoklásban kimondta: példát akar statuálni velem. Nyilván ebben az energiaválságos időszakban, amikor a fél ország arra készül, hogy – úgymond – »miként tud áramot, gázt és vizet lopni«” – fogalmazott a zenész.

Nyitókép: YouTube

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kanyarbanelőzünk fijúg!
2/3!

Az a bűne a Lajcsinak, hogy nem adta oda a vagyonát, mikor kérték tőle....

Ha megfizette az okozott kárt, a börtönt túlzásnak tartom. Nem hinném, hogy Lajcsi a társadalomra veszélyes lenne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés