Orbánnak üzent a volt szlovák kormányfő: Nem Magyarországon van baj a jogállamisággal!

2022. december 06. 16:19

Megvédte hazánkat Robert Fico, miközben kemény kijelentéseket tett egy másik EU-s tagállammal kapcsolatban.

2022. december 06. 16:19
null

Robert Fico és Szijjártó Péter közös sajtótájékoztatót tartott Pozsonyban. A sajtótájékoztató alatt szóba került a magyar jogállamisági kérdés és az oroszellenes szankciók is szóba kerültek. Fico konkrétan megüzente az Európai Bizottságnak, hogy meg kéne vizsgálnia Szlovákia helyzetét, ugyanis

szerinte nem Magyarországon, hanem Szlovákiában van gond a jogállamisággal.

„Magyarország oldalán állunk” – üzente Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek Fico, aki emellett élesen bírálta az Európai Unió oroszellenes szankcióit, kifejtette a támogatását amellett, hogy a kormány nem támogatja a közös hitelfelvételt.

Nyitókép: Mandiner Archív

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2023. február 23. 16:33
Felvidéken 6 hónap múlva választások lesznek. Ennek tudhatóak be a tábort mozgósító egyre szókimondóbb nyilatkozatok. Lesz ez még erősebb is amikor elpufogtatják az összes lőszert az ideológiai és kommunikációs raktárból.
Nabakker
2022. december 07. 10:18
Na, jól van.
szilvarozsa
2022. december 07. 08:07
Mivé lesz a világ, ha már a tótok is mellénk állnak!
Zsolakomarom
2022. december 07. 00:25
Sajnalom, fideszesek Minden igaz, amit itt Ficorol leirtak. Az olasz maffiaval kormanyzott, tobb ember halala szarad a lelken, stb. rejtett kameras felvetelen csomo mindent be is vallott mindez Szlovakiaban koztudott Persze ez nem Orban bune, kivetelesen Fico csak azert dicseri Orbant, kizarolag azert mert a tot kormany az ellentetet csinalja annak, amit Orban, es hat allando bukashataron van a koala. De ha Fico visszater, amire van esely, akkor kinyir mindenkit, akit eddig nem nyirt ki es folytatodik a maffiakormanyzas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik