Zsiga Katalint, a roma rendőrnőt elmegyógyintézetbe akarják záratni

2022. december 4. 11:10

Antoni Rita
Facebook
Nem hagyhatjuk, hogy így némítsanak el és állítsanak félre nőket!

„Zsiga Katalint – a roma rendőrnőt, akit állítása szerint a kollégái bedrogoznak, megerőszakoltak, majd a történteket felvették videóra - miután több kihallgatáson rosszul lett, mert nem hittek neki, most már elmegyógyintézetbe akarják záratni! Nem hagyhatjuk, hogy így némítsanak el és állítsanak félre nőket, csak mert beszélnek az őket ért erőszakról vagy zaklatásról, és PTSD tüneteket mutatnak.

Megingathatatlanul biztos vagyok benne, hogy (noha a tudatmódosító szer miatt a történtek nehezen rekonstruálhatók) Katalin állításainak valamilyen alapja van. Különben nem viselték volna meg ennyire a történtek, és főleg nem tartana ki ennyi időn át ilyen agresszív ellenszélben az igaza mellett. A megoldás nem a zárt osztály, hanem az igazság!!!! De még ha a rendszer összezár is, és a történteknek nem lesz következménye (többek közt mert akik állítólag látták a videót, utólag ezt tagadták), akkor is a minimum, hogy legalább hagyják Katalint a továbbiakban nyugodtan élni, hogy legyen esélye valamilyen úton módon feldolgozni a történteket és új életet kezdeni.

December 5-én hétfőn 13 órára idézték be az 1024 Fő utca 70-78 alatti épület egy tárgyalójába. Bekísérni nincs lehetőségünk, de az épület előtt én ott leszek, hogy ilyen formában biztosítsam a támogatásomról Katalint. Tudom, hogy nem leszünk sokan, és tudom, hogy olyanok is lebeszélnének erről (kár a gőzért), akik egyébként támogatják a tevékenységemet – de ha kell, én egyedül is ott leszek. Ki tart velem?”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés