Transz-totalitarizmus: a gender-nihilizmus legdurvább arca

2022. december 4. 13:45

Rodrigo Ballester
Corvinák
Erről szól az egész, egy szektáról.

„Erről szól az egész, egy szektáról.

A népes woke-galaxisban rengeteg delíriumos ideológia létezik, de egyiknek sincs (az állatvédők kivételével, akik képesek egy vágóhidat egy megsemmisítő táborral vagy egy legyet egy emberrel összehasonlítani) olyan totalitárius DNS-e, mint a transz kollektívának.

Amikor megláttam az őket teljes szívvel támogató kormányok, nemzetközi szervezetek és multinacionális vállalatok végtelen listáját, megdöbbentett a gondolat, hogy ennek a fanatizmusnak a nagysága arányos a befolyásával: az aktivisták egy aprócska kisebbségének legőrültebb posztulátumai hirtelen az éber kapitalizmus és a globalizmus jelszavává váltak. Kinek a kárára? Pontosan ez a veszély: szinte mindenki és szinte minden kárára.

Mindenekelőtt a valóság kárára, mert a transzkultusz fő dogmája az, hogy egyenesen tagadja a valóságot, különösen annak legnyilvánvalóbb aspektusát, a biológiai aspektust: mi emberek több százezer éven át hittük, hogy férfinak vagy nőnek születünk, és kiderült, hogy mindez egy társadalmi konstrukció, egy bolygóméretű, évezredes összeesküvés! A pokolba a megdönthetetlen tudományos bizonyítékokkal!”

Fotó: Pixabay

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés