Múltkor elkéstem a tatabányai fórumomról, mert alig találtam benzinkutat

2022. december 2. 15:44

Jakab Péter
Facebook
Orbán ma azt mondta a rádióban, hogy rajta kívül szinte mindenki hibás a válságért, s nem tudja mi jön most, de a magyarok csak töltsék ki a nemzeti konzultációt, az segít.

„Orbán ma azt mondta a rádióban, hogy rajta kívül szinte mindenki hibás a válságért, s nem tudja mi jön most, de a magyarok csak töltsék ki a nemzeti konzultációt, az segít. Hát ezért kár volt bemenni miniszterelnök úr. De legalább ön időben beért.

Én múltkor elkéstem a tatabányai fórumomról, mert alig találtam benzinkutat, ahol tudtam volna tankolni. Biztos azért, mert nem töltöttem ki a nemzeti konzultációt. Vagy azért, mert olyan miniszterelnöke van az országnak, aki nem kezeli a válságot, hanem okozza. Ha nemzeti konzultáció helyett mondjuk a kormány elengedné az üzemanyagot terhelő áfát meg jövedéki adót, lenne benzin is, és piaci áron se lenne drágább, mint hatósági áron.

Persze ha nincs annyi adó, miből venné meg a Fidesz 715 milliárdért a Vodafone-t, meg miből építene 246 milliárdos atlétikai stadiont? A haverok nem érezhetik meg a válságot, na. A többiek meg töltögessék csak a konzultációt. Nem ezt ígérték áprilisban!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát járjanak tömegközlekedéssel!
K.G. főpolgármester
moslékkoalíciós társ

talan ha jobban beosztanad a par szelet parizert meg a nehany szem krumplit amibol nyomorogni vagy kenytelen kepviselo letedre, akkor rendesen fenn tudnal tartani egy autot

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés