Pankotai Lilit nyomás alá helyezték a tanárai

2022. november 30. 14:06

Gábor György
Facebook
Az osztályfőnök és az igazgató küldje vissza a diplomáját, mert tévedésből kapták.

„Olvasom, hogy Pankotai Lili a Ciszterci Rend pécsi Nagy Lajos Gimnáziumának diákja kénytelen volt eljönni az iskolából, mert különféle nyomás alá helyezték a tanárok. Az osztályfőnöke például kiküldte a teremből, és arra kérte a többieket, győzzék meg őt, hogy ne menjen el velük kirándulni, különben az egész osztálykirándulás elmarad. Végül lefújták a kirándulást, és második félévre tették át az időpontot. Az igazgató pedig nyilatkoztatta a tanárokat, akik – egy kivételével – azt mondták, hogy a továbbiakban nem tudnának Pankotai Lilivel együtt dolgozni, valamint akadtak tanárok és diákok, akik csak négyszemközt merték elmondani a véleményüket.

Mindez 2022-ben történt Magyarországon, egy keresztény értékrendet valló iskolában.

Teljesen felesleges lenne most arról értekezni, hogy a hitnek, vagy az erkölcsnek (bármit is gondoljunk erkölcsről) a kikényszerítése magát a hitet, az erkölcsöt, a moralitást szünteti meg, hisz ahol mindez megtörténhetett, úgysem értenének ebből semmit. Vaskos ennek az irodalma, ám a fenti oktatási intézmény oktatói a sűrűn forgatott inkvizíciós feljegyzések, dokumentumok és jegyzőkönyvek mellett legalább egyszer, mondjuk a nagyszünetben, belelapozhatnának az Újszövetség könyveibe, vagy ha az számukra túlságosan hosszú, legalább az apostoli levelekbe.

Úgyhogy hagyjuk is ezt! Egy dolgot viszont tisztelettel javasolnék, elsősorban az említett osztályfőnöknek és az igazgatónak: jóllehet sok posta zárt be az utóbbi időben, egészen biztosan találnak olyat, ahonnan visszaküldhetik a diplomájukat oda, ahol egykoron – bizonyára tévedésből – hozzájutottak ahhoz.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"
Teljesen felesleges lenne most arról értekezni, hogy a hitnek, vagy az erkölcsnek (bármit is gondoljunk erkölcsről) a kikényszerítése magát a hitet, az erkölcsöt, a moralitást szünteti meg, hisz ahol mindez megtörténhetett, úgysem értenének ebből semmit.
"

Így van, teljesen felesleges lenne, mivel ez egész egyszerűen hazugság.

Szerintem noár a felelős. O kérte fel egy már elhangzott szöveg felolvasása rá ezt a szerencsétlen gyereklányt. A lány nem tudta megítélni, hogy ebből hátránya fog származni. Noarnak a felelőssége nem vitatható.

Tök egyszerű a megoldás. Miért nem hívtátok át a Lauder Javnébe?
Ja, hogy ott még nadrágot sem hordhatnak a tanárnők?
Vagy a Maimonidész Angol-Magyar Kéttannyelvű Zsidó Gimnáziumba? Ja, hogy egyik zsidó iskolába sem vették volna fel ezt a trágárkádat?
Nem köteles egy tanár sem tanítani, nem köteles egy osztályközösség sem megtűrni maguk között egy ilyen szutyok lányt.

Pankotai Lili nyomott!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés