Putyin felszólított: Mielőbb integrálni kell az elcsatolt régiókat!

2022. november 29. 16:26
Az orosz vezető szerint csak így lehet garantálni a területen lakók jogait.

Vlagyimir Putyin kedden az összoroszországi bírói kongresszuson felszólalva emlékeztetett arra, hogy „az emberek millióinak akaratát tükröző népszavazások eredményeképpen négy új szubjektumot csatoltak Oroszországhoz”. „Ezeken a területeken szövetségi bíróságokat kell létrehozni. A Legfelsőbb Bíróságnak az igazságügyi közösség más szerveivel együtt keményen kell dolgoznia az új bírósági összetétel kialakításán és a lehető leghamarabb integrálni kell őket az orosz igazságszolgáltatási rendszerbe” – mutatott rá Putyin.

Ezt a munkát a lehető legrövidebb időn belül el kell végezni annak érdekében, hogy az ezeken a területeken élő emberek számára garantálni lehessen a bírósági védelemhez való alkotmányos jogukat”

– tette hozzá Putyin. Putyin szerint „ez egy nagyon komoly munkaterhelés, amely nemcsak az igazságügyi személyzet” – köztük a bírák és bírósági tisztviselők – felvételével, hanem új épületek építésével, valamint a bíróságok anyagi és technikai felszerelésével is jár. Putyin bízik abban, hogy a bírósági személyzet megbirkózik ezekkel a feladatokkal.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

nem lehet hogy ez a terv? most gondolj bele, ha egy eve azt mondja vissza a SzUt, esely nem lett volna ra, kemeny NATO valasz kapasbol.
Most hogy lassan mindenkinek tele van a fasza a haboruval, utaljak az ukranokat, az usa adofizetoi nem akarjak egy tavoli nep harcimarcijat finanszirozni ugy hogy nekik ebbol semmi hasznuk, a NATO elhasznalja a teljes europai fegyverarzenalt a megaloman bohoc zeller revansista almainak finanszirozasara...
meg egy ket ev es ha Putyin azt mondja hogy jon vissza a Baltikum es Moldova, mar csak annyi lesz a valasz hogy jo, csak legyen mar vege :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés