A dollárbaloldal csúnyán lebukott

2022. november 29. 9:08

Deák Dániel
Magyar Nemzet
Ez a magyar demokrácia történetének legsúlyosabb külföldi beavatkozási kísérlete.

„A külföldi finanszírozás kapcsán Karácsony Gergely és társai sűrű pislogás közepette, ártatlan tekintettel szokták előadni, hogy ők erről semmit nem tudnak, kizárólag mikro-adományokkal támogatják őket szigorúan magyar állampolgárok. Ám a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát, így Karácsony Gergely baráti köre és a teljes dollárbaloldal is igen hamar lebukott.

Kiderült, hogy szó sincsen mikroadományokról, valójában a Soros-féle hálózat finanszírozza őket milliárdokkal az Amerikai Egyesült Államokból. 

Az internetes mentésekből egyértelműen kiderült ugyanis, hogy az eredeti állításaikkal ellentétben nem volt kikötve, hogy csak magyar állampolgárok adományozhatnak, ráadásul a több ezer adományozó helyett valójában csak tizenegy adományozó dobta össze a hárommilliárd forintot. Ráadásul mindezt el akarták titkolni, a választást követően leszedték a honlapot, de az internetes mentések egyértel­műen lebuktatták őket.A magyar törvények más országok szabályozásához hasonlóan szigorúan tiltják, hogy pártpolitikai kampányt külföldről finanszírozzanak. A törvényalkotó igyekszik elkerülni, hogy bármilyen külföldi befolyásolási próbálkozás megjelenjen az ország választási kampányában. Ezt játszotta ki a baloldal úgy, hogy először Karácsony Gergely kampányára létrehozták a 99 Mozgalmat, majd miután az ő kampánya elbukott, Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalma kapta a dollármilliókat. Így a pártpolitikai kampányt kiszervezték ezeknek a szervezeteknek, amelyeket külföldről finanszíroztak.

Ez a magyar demokrácia történetének legsúlyosabb külföldi beavatkozási kísérlete, a balliberális oldal pedig a lebukás után próbál úgy tenni, mintha fogalmuk sem lenne az egészről.

Minden jel azt mutatja, hogy az eddigi állításaikkal szemben valójában a Soros-hálózat milliárdokkal finanszírozza őket, szó sincsen mikroadományokról és több tízezer adományozóról.A balliberális oldal most Márki-Zay Péterrel vitetné el a balhét, őt tolják az előtérbe, hiszen tudják, hogy ő már csak egy bukott politikus. De valójában nem ő a lényeg, az egész történet igazából Karácsony Gergelyről és a körülötte kiépült külföldi finanszírozási modellről szól. Az ő barátja Korányi Dávid, és eredetileg rá alakították ki azt a finanszírozási modellt, amit végül kényszerűségből Márki-Zay Péterre szabtak át.Ráadásul mindezt nem most kezdték. Már a 2019-es önkormányzati választási kampányban is feltűnő volt a külföldi ráhatás Karácsony Gergely kampányára. A Facebook-technológia, az adományok gyűjtése, az amerikai demokrata körökből érkezett kampánytechnikai eszközök már akkor is látványosan megjelentek a dollárbaloldal kampányában.”

Fotó: Facebook, Karácsony Gergely

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

... A lehallgatási jegyzőkönyv szerint az Emberi Erőforrások Minisztériumáról így beszélt a volt fideszes államtitkár (Völner):

" Az Emmi egy trágyadomb. Olyan embereket gyűjtenek össze a közszférában, akik sehol nem kellenek, csupa ilyen kisebbségi komplexussal rendelkező lusta ember."

Mondhatta volna azt is, hogy a NER.

No igen, de Pénztáros Lőrinc bankjának pénze vajon honnan van????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés