Orbánnak mattot adott az EU és a V3, elkezdődött a pávatánc Ukrajna ügyében

2022. november 28. 21:10

Bartus László
Amerikai Népszava
Orbán képes volt szembefordulni az egész demokratikus szabad világgal.

„Legfrissebb példa: Orbán képes volt szembefordulni az egész demokratikus szabad világgal, hazudozni egy népirtó tömeggyilkos mellett, az áldozatot hibáztatni, aztán látszólag csinál egy 180 fokos fordulatot, mintha mi sem történt volna. Nem azért, mert a véleménye, az álláspontja, a meggyőződése megváltozott volna, hanem azért, mert sarokba szorították. Az Európai Unió nem hajlandó szemet hunyni a hazug színjátéka fölött, ahogy eljátssza a róka, hogy nem eszik több tyúkot, és ezt ő maga fogja megbízhatóan ellenőrizni, és a visegrádi országok felmosórongyot csináltak belőle.

(...)

Eddig is az EU tartotta el a »sikerek országát«, az EU pénze nélkül az orbáni mintaállam kártyavárként omlana össze, mégsem hagyta abba az EU rombolását, mocskolását, az orosz érdekek képviseletét, Ukrajna gyalázását, az oroszokat térdre kényszerítő szankciók elleni uszítást, és csodálkozik, hogy az EU nem asszisztál a hazugságaihoz és a csalásaihoz. Az EU válságát okozó, szörnyeteg Merkel, aki semmibe vette az EU alapdokumentumait és értékeit, pedig már nincs, hogy megvédje. Európa felszabadult a »mutter« manipulációja alól. Ezért elkezdte a »pávatáncot«.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szopni fogtok, libsik. Szopni fogtok, mint a torkosborz. Ez a nagy helyzet.

Bartus általában azt böfögi vissza többnyire két-három nap spéttel, amit a baloldali sajtóban öten megírnak előtte. Most Kb. Újhülye posztját másolta be szóról-szóra, leöntve némi extra mocskolódással.

Hát ez mesteri riposzt volt. Balfasz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés