Heti válogatás az ellenzéki politikusok és a független újságírók legnagyobb hülyeségeiből

2022. november 28. 9:01

Kontra
Kontra
Hadházy, Fekete-Győr és Márki-Zay ezen a héten is hozta a formáját.

„»Meglepő, hogy melyik országba utazott Szijjártó Péter

Nagy, hideg és előszeretettel foglalja el más országok területeit.«

(Kauffmann Balázs, 444, 2022. november 21.)

Erős a clickbait kísértése, de inkább kitaláljuk... Románia? Az Egyesült Államok..? Szabad a gazda!

»Dzsudzsák két gólja olyan eufóriát adott a lyoni stadionban, amit ekkora mennyiségben még semmitől kaptam. Szóval már csak ezért is hálás vagyok neki, és volt még 108 másik válogatott meccse… Köszönünk mindent!«

(Fekete-Győr András, Facebook, 2022. november 21.)

Hogy nem szakad rá az ég meg a plafon az Expártelnök Úrra! Ki mondta? »Az nekem nem elég, már bocsánat, hogy azért, mert magyar vagyok, ezért nekem szeretnem kell a magyar focit, bármennyire is szar az. Én nem fogom ezért.« – Új lett a múlt!

»Novák Katalin benevezhet »legdrágábban utazó zarándok« bajnokságra, de a »melyik fideszes tud legtékozlóbban utazni« versenyben is indulhat, pedig bár ott már sok a versenyző.

Novák a négynapos programjára a 150 fős »honvédségi« Airbus repülővel érkezett. Minden bizonnyal vele utazott a honvédelmi miniszter is (tudják, akiért Zalaegerszegre is elrepült az Airbus), azonban ő másnap vissza is jöhetett az akkor már tök üres géppel. Csak remélni tudjuk, hogy Novák legalább hazafele menetrend szerinti géppel repül, a gyülekezete tagjaival együtt, akikkel a magánjellegű programon, zarándoklaton részt vett. [...]  Akárhogy is: az, amit a honvédség a két luxus jettel és az utasszállítóival művel csak az utóbbi hetekben, az vérlázító szemberöhögése a brutális élelmiszer inflációval és energiaár emeléssel sújtott és hideg iskolákban és hivatalokban ücsörgő magyaroknak.«

(Hadházy Ákos, Facebook, 2022. november 21.)

Oké, Képviselő Úr. Az esküt sikerült végül letenni? Zugló ügyei is rendben vannak? Akkor tényleg már csak a mozgószabályon, tehát a többszörösen összetett szavak helyesírásán tessék még egy kicsit dolgozni (például helyesen: energiaár-emelés, élelmiszer-infláció...)”

Nyitókép: Mandiner-archív

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés