Bízzunk továbbra is rendületlenül Orbán Viktor „bölcsességében”!

2022. november 25. 18:59

Gábor György
Facebook
Tartsuk szem előtt mi is a „nagy világkihívásokat”!

„Az egyre kilátástalanabb helyzetbe került, úgy is mondhatni, a miszlikre aprított hazai oktatási rendszerrel szemben megfogalmazott aggodalmakra válaszolta még tavasszal a tőle megszokott szimplicitással, mindent felülíró végtelen lojalitással és a maga holisztikus szemléletével Semjén Zsolt, hogy bízzunk Orbán Viktor miniszterelnök »bölcsességében« és a »nagy világkihívásokban«, s minden megoldódik.

Nos, pont így történt: a kormány – személy szerint Orbán Viktor – bízott a maga bölcsességében és a nagy világkihívásokban, s aláírásával támogatta meg azt a kormányhatározatot, amely szerint a hit- és erkölcstan oktatók januártól a központi költségvetésből finanszírozva havonta 61 ezer forintos kiegészítő támogatást kapnak.

Fizikát, biológiát, történelmet, földrajzot, matekot, irodalmat, kémiát, angolt, németet, franciát vagy spanyolt oktató tanároknak semmi nem jut a költségvetésből, kizárólag a hit- és erkölcstan oktatóknak.

De nyugi! Bízzunk továbbra is rendületlenül Orbán Viktor »bölcsességében«, s tartsuk szem előtt mi is a »nagy világkihívásokat«: ha matematikai, fizikai, biológiai stb. tudásunk és nyelvi felkészültségünk révén nem is leszünk jelen a nemzetközi munkaerőpiacokon, annál nagyobb lesz a kereslet a hit- és erkölcstanban jártas magyar munkaerő iránt.

Persze ez is kizárólag csak akkor, ha sem a hitet, sem az erkölcsöt nem Fidesz-KDNP elkötelezettségű tanárok oktatják a jövő nemzedékének.”

Nyitókép: Mandiner Archív

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen felcsúti disznó?
Ja, bocs, az a fajtid volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés