Jakab Péter Majkának: Én példát mutattam

2022. november 24. 8:47
Nem csitul a cicaharc a bukott pártelnök és a rapper között.

Ahogy azt korábban megírtuk, társadalomkritikus szerzeménnyel rukkolt elő Majka és Molnár Tamás. Az „Azt beszélik a városban” című dalban nem kímélték a zenészek a hazai politikai elitet,  legyen az kormánypárti vagy ellenzéki. A „parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek” részt úgy tűnik, Jakab Péter különösen a szívére vette, erre enged következtetni ugyanis, hogy piros pulóveres, kiskutyás videója után immár másodjára üzent Majkának. 

„Majka szerint nincs jogom kritizálni őt Szijjártó meg a TV2 miatt, mert a Jobbikban vállalhatatlan emberek vannak. Kedves Majka, én a Jobbikból kiléptem, amint világossá vált, hogy ez a párt összejátszik a Fidesszel” – kezdi csütörtöki Facebook-posztját Jakab Péter, aki egyébként a Jobbik miniszterelnök-jelöltjeként, frakcióvezetőjeként, és pártelnökeként is megbukott.

„Te viszont még mindig a TV2-t tolod, és ezzel - ha akarod, ha nem - a Fidesz hazug propagandáját népszerűsíted. Mészáros pénzén” – folytatja Jakab. 

Szóval én azt hiszem példát mutattam. Otthagytam a Jobbikot, hogy egy jobb Magyarországot építhessek azokkal, akiknek valóban elegük van a rendszerből, és nemcsak énekelnek róla. Most te jössz”

– vélekedik Jakab. 

Nyitókép: MTI/Komka Péter 

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés