Orbán náci politikus

2022. november 24. 9:53

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Politikai szörny, mentálisan beteg.

„Orbánnak nincs mondanivalója az egyetemes emberi fajról. Isten népéről. Miközben tudja, hogy a magyar is kevert világú nemzet, mint mindegyik, de mégis: náci módon magyar különlegességről, kiválasztottságról beszél és így cselekszik. Szerintünk a magyar akkor és csak annyiban jobb, ha egyáltalán, amennyiben jobb a teljesítménye másoknál. Csak azért, mert magyar, semmi dicsőség nem jár neki. Orbán ennek ellenkezőjét hazudja. Ha magyar vagy, jobb vagy. Ez az egyéni és nemzeti sikertelenség programja. Nem kell teljesíteni, ha magyar vagy, győztes vagy.

Orbán náci politikus. Mert a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának. Politikai szörny, mentálisan beteg.

Én is először a gyerekemnek segítek megtanulni az Itt van az ősz, itt van újra verset. Aztán meg hazahozom az iskolából a környékbeli fiúkat és lányokat, ha úgy adódik, vagy éppen fordítva, mostanában nekünk segítenek. Anna egy idős asszonynak vásárol be hetente. Beengedjük házunkba a bajban levőket. Fizetésünk nagy részét ismeretlen rászorulók kapják.

Kormányunk szerint viszont gondolj csak magadra! Csak magadra! Legyél önző! Önző ember, önző rokon, önző falu-, városlakó. Legyél önző magyar! És vess meg mindenki mást!”

Nyitófotó: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 206 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindezt pártszövetségben a Hortysta Jobbikkal. Pontosan tudod te is hogy Ferencnek 2006. őszén nyom nélkül el kellett volna tűnnie a politikából de politikai halottként itt van és erősen rothad.

Ferencünk Freud leghálásabb alanya lenne.

Feri egy politikai hulla. Te pedig valszeg Gréczy Zsolt vagy.

Elittad az agyadat, azért nem látsz tisztán. Állításod szerint akkor náci nép a zsidó nép is, hiszen Jahve kiválasztottai.
Csakhogy nácik a keresztények is, hiszen Jézus kiválasztottai.
Így náci nép az amerikai is, hiszen mást sem hallanak, mint hogy ők minden népnél jobbak, nagyobbak. Ezt el is hiszik és aszerint is élnek viselkednek a többi néppel szemben.
Minden normális nép, azt gondolja, hogy ők különbek a másiknál.
Te pedig merjél kicsi lenni!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés