„Szörny, elmebeteg, náci” – Gyurcsány ismét elszabadult a Facebookon

2022. november 24. 10:20
A baloldal vezére újabb magvas gondolatokkal örvendeztette meg követőit.

Erősen nyitotta a csütörtök reggelt Gyurcsány Ferenc. A baloldal vezére szerint 

Orbánnak nincs mondanivalója az egyetemes emberi fajról. Isten népéről.

Gyurcsány szerint a magyar kormányfő „náci módon magyar különlegességről, kiválasztottságról beszél (...) Csak azért, mert magyar, semmi dicsőség nem jár neki. Orbán ennek ellenkezőjét hazudja. Ha magyar vagy, jobb vagy” – írja a volt miniszterelnök, akinek végkövetkeztetése az, hogy

Orbán náci politikus. Mert a magyart fajnak, kiválasztottnak, felsőbbrendűnek tekinti, magát pedig az emberi világ feletti létvaló kiválasztottjának. Politikai szörny, mentálisan beteg”.

Gyurcsány szerint a kormány üzenete az, hogy „gondolj csak magadra”, ezzel pedig ellentétbe helyezi magát, mégpedig azzal, hogy segít a gyerekének megtanulni egy verset, és hazahozza „az iskolából a környékbeli fiúkat és lányokat, ha úgy adódik”.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az egyik legfőbb liberális alapvetés, hogy az légy, aki vagy. Azon kívül légy toleráns. A mai liberalizmus ebből kiveszi az önzést, mellé teszi más nézetek iránti gyűlöletét.

És akkor kiderül, hogy a jobboldal liberálisabb. Nem tudom, kitől idézted ezt a hülyeséget, gondolom egy mai kiforgatott liberalizmus hívőtől, aki önző és gyáva, hajlong majd a neki diktált, abnormális ideológiával felcímkézett új rend előtt, Baksist, segélyt kérni az államtól munka nélkül, ez pedig a baloldal idején volt divat.

Úgy tűnik, Gyurcsánynak nem jött be a nagy újítás, az árnyékkormány. Mert akinek bejött a számítása, az nem fröcsög, gyűlölködik, hisztériázik, az nyugodtan megy tovább a maga útján.

Nagyon nem érdekel, bárkitől is idézted, pusztán egy név miatt nem fogok vele egyetérteni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés