Egyre több honfitársunk szembesül azzal, hogy lassan a csirkefarhátat sem tudja megvenni

2022. november 23. 15:28

Niedermüller Péter
Facebook
Kérdezem azokat a képviselőket, akik megszavazták ezt a törvényt, hogyan tudnak a szüleik és a gyerekeik szemébe nézni?

„Most, amikor megyünk bele a télbe, egyre hidegebb van és lesz; amikor egyre többen rettegnek a növekvő energiaszámláktól és az elszegényedéstől; amikor egyre többen készülnek arra, hogy a következő hónapokat sötét és fűtetlen lakásokban kell tölteniük; amikor az infláció és a drágulás megállíthatatlan; amikor egyre több honfitársunk szembesül azzal, hogy lassan a csirkefarhátat sem tudja megvenni – nos az Orbán kormány ekkor érezte elérkezettnek az időt arra a törvényalkotásra, amely lehetővé teszi, hogy az állam kiszálljon a rászorulók szociális ellátásából.

Ennek a törvénynek az elfogadása azt jelenti, hogy a parlament kormánypárti többsége a rászoruló, nehéz sorsú családokat, az elszegényedetteket, az időseket, betegeket, fogyatékos polgártársainkat kizárta a társadalomból, a nemzet közösségéből, és magukra hagyta őket. Kérdezem azokat a képviselőket, akik megszavazták ezt a törvényt, hogyan tudnak a szüleik és a gyerekeik szemébe nézni? Ha egyáltalán valakinek még a szemébe tudnak nézni…”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van némi igazság abban, amit mond:-))) én sem tudtam megvenni a csirke far-hátat, mert nem volt a boltban. A spar-ban és a Tescoban sem. Viszont a huncutok 2 db kicsi far-hátat összecsomagoltak tálcára kettő csirkelábbal, 3 dkg csirkemájjal és egy szívvel és máris 1100 Ft kilója.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés